AK Partili Nurdağı Belediye Başkanı ile İl Genel Meclis Üyesi SP’ye geçti

AK Partili Nurdagi Belediye-kGaziantep’in Nurdağı İlçesinde AK Partili Belediye Başkanı Orhan Yılmaz ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Özaslan Saadet Partisi’ne katıldı. Düzenlenen basın toplantısı ile Saadet Partisi’ne katılan Yılmaz ve Özaslan’a rozetleri takıldı.

AK Parti’den aday gösterilmeyen Nurdağı Belediye Başkanı Orhan Yılmaz ve meclis üyeleri Saadet Partisi’ne katıldı. Aynı şekilde AK Parti İl Genel Meclis Üyeliği’nde bulunan Hüseyin Özaslan da partiden istifa ederek Saadet Partisi’nin Karkamış ilçe belediye başkan adayı oldu. Saadet Partisi il teşkilatı Royal Otel’de düzenledikleri basın toplantısı ile adaylarını tanıtarak, partiye katılan adaylara rozet taktı. Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Karalar, ilçe belediye başkan adaylarını tanıtarak, AK Parti’den kendilerine katılan adaylarla ilgili şu bilgileri verdi: “AK Parti’den istifa ederek, Saadet Partisi’ne, Milli Görüşe katılan Nurdağı Belediye Başkanı Orhan Yılmaz ve meclis üyeleri ile bizlere katılmışlardır. Kendisine önümüzdeki seçimlerde başarılar diliyorum. İnşallah Nurdağı’nda da seçimi göğüsleyeceğiz. Karkamış ilçemizde AK Parti İl Genel Meclis Üyeliği’nde bulunan Hüseyin Özaslan kardeşimiz bizlere katıldı. Kendisi Karkamış Belediye Başkan adayımız olmuştur. İnşallah bütün ilçelerimizde belediye seçimlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak, arkadaşlarımızı 31 Mart tarihinde makamlarına oturtacağız.”

GAZİANTEP’E 4 HASTANE YAPACAĞIZ

Gaziantep’in değişik alanlarına acil olarak 4 hastane yapacaklarını belirten Bozgeyik, şehrin dışına kurulacak hastanelerle şehrin trafik sıkışıklığının da önüne geçeceklerini kaydetti. Sadece kadınların tedavi olabileceği Nisa Hastanesi kuracaklarını açıklayan Bozgeyik, “Hanımlara ait bir hastane olacak. Bütün personeli hanım olan, doktoru, hemşiresi, bakıcısı hanım olacak.” şeklinde konuştu.

AKILLI OTOPARK PROJESİ İLE ŞEHRİN PARK SORUNUNUZ ÇÖZECEĞİZ

Saadet Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bozgeyik de, seçilmeleri halinde yapacakları projeleri paylaştı. Şehrin en büyük sorunları arasında park ve ulaşım sorunu olduğuna dikkat çeken Bozgeyik, proje ile az alana daha çok araç yerleştirerek ve park problemini akıllı otopark projesi ile azaltacaklarını dile getirdi.
Kamil Ocak Stadyumu’nun yerine Sultan Ahmet Meydanı benzerinde bir yer oluşturacaklarını söyleyen Bozgeyik, bu meydanın altına da otopark alanları yapacaklarını ifade etti.

YILDA 5 BİN ÇİFTİ EVLENDİRECEĞİZ

Asgari ücretle çalışan gençlerin evlilik durumlarını sürekli ertelediğine değinen Bozgeyik, seçilmeleri dahilinde yılda 5 bin çifti evlendireceklerinin sözünü verdi. Bozgeyik, “Kendi kenarına çekilmiş, kendine küsmüş olan çiftlere baba görevi yapacağız. Ellerinden tutarak bu gençlerimizi hem evlendireceğiz hem de ev sahibi yapacağız. Parayı ise belediyelerin yaptığı israfı önleyerek bu arkadaşlarımızın hepsini evlendiririz ve hepsini de ev sahibi yaparız.” diye konuştu.

Açıklamaların ardından partiye yeni katılan üyelere rozetleri takıldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.