Tekin: Yavaş, CHP’nin ilkelerini kabul etmiştir ve adayımızdır

CHPnin ilkelerini kabul etmistirCHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, partisinin Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Mansur Yavaş’ın Beştepe’de bulunan seçim bürosunu ziyaret etti.

Seçim ofisinden ayrılışında ise bir gazetecinin, Mansur Yavaş’ın önceki açıklamalarında “Ben partimi satmam” dediğini hatırlatarak, değerlendirmesini sorması üzerine ise Tekin, “Şu anda Mansur Bey, bizim büyükşehir belediye başkan adayımızdır. CHP’nin ilkelerini kabul etmiştir ve adayımızdır. Önümüzdeki seçim sürecinde çok başarılı sonuçlar alacağız” yanıtını verdi.

TECRÜBESİ BİLİNİYOR
Yerel seçimlerde vatandaşların beklentilerinin daha çok kentteki sorunlar olduğuna dikkati çeken Tekin, bugünkü siyasal koşullarda bunları konuşmak ve projeleri anlatmanın biraz daha zorlaştığını savunarak, “Yavaş buna rağmen kendi projeleriyle Ankaralarının istediği hizmeti almasını sağlayacaktır. Yavaş’ın belediyecilik tecrübesi herkes tarafından biliniyor ve takdir ediliyor. Mucizeler yaratmış birisi, umut ediyorum aynı başarıyı inşallah Ankara’nın beklentileri doğrultusunda kullanacaktır. O konuda hiç kuşkumuz yok. Çok ciddi projeleri var” ifadelerini kullandı” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.