Lüleburgaz Belediye Başkanı Gerenli, cadde temizledi

KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz İlçesi Belediye Başkanı Murat Gerenli ve Başkan Yardımcısı Erol Özgür, gelişmiş teknolojiyle donatılan kent temizleme araçlarını inceleyip, üstün teknoloji ile donatılmış temizlik araçlarıyla İstanbul Caddesi’ni temizledi. Başkan Gerenli, “Her geçen gün artan nüfusu olan kentimize daha iyi hizmet etmek için üstün teknolojili ile donatılmış araçları inceledik. Hedefimiz daha hızlı ve kolay bir şekilde Lüleburgaz’ın her sokak ve caddesini temizlemek” dedi.

Lüleburgaz Belediyesi daha yaşanabilir, temiz bir ilçe için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bir yandan altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla kentin dört bir yanında çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Lüleburgaz Belediyesi, kent temizliği için kullanılabilecek teknolojik temizlik araçlarını inceledi. Bu kapsamda kentin daha hızlı ve kolay temizlenebilmesi için üstün teknoloji ile donatılan kent temizleme araçlarının tanıtımı gerçekleştirildi. Kongre Meydanı’nda firma yetkilileri tarafından gerçekleştirilen tanıtımda Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Erol Özgür ve daire müdürleri bulundu.

Firma yetkilileri temizleme aracı hakkında Başkan Gerenli’ye bilgilendirmede bulundu. Bu sırada Lüleburgaz Belediye Başkanı Gerenli ve Başkan Yardımcısı Erol Özgür temizleme araçlarını bizzat test etti. Temizlik aracının kontrolünü alan Gerenli ve Özgür, birlikte İstanbul Caddesi’nde kısa bir temizlik çalışması yaptı. Başkan Gerenli ve Özgür’ün yaptığı çalışma vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi.

LÜLEBURGAZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Lüleburgaz’ın dört bir yanında belediye ekiplerinin yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu hatırlatan Gerenli, “Her geçen gün artan nüfusu olan kentimize daha iyi hizmet etmek için üstün teknolojili ile donatılmış araçları inceledik. Hedefimiz daha hızlı ve kolay bir şekilde Lüleburgaz’ın her sokak ve caddesini temizlemek. Bu kapsamda kullanımı oldukça kolay olan söz konusu temizlik araçlarını denedik. Lüleburgaz için çalışıyoruz. Daha iyi bir Lüleburgaz için çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.

İÇME SUYU HATLARI YENİLENİYOR

Lüleburgaz Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından, nüfus artışı nedeniyle su basıncının azaldığı yerlerden biri olan Yıldırım Mahallesi’ne 100 metrelik içme suyu hattı döşedi. Yetkililer, Yıldırım Mahallesi’ndeki hat yenileme çalışmasını tamamladıktan sonra Siteler Mahallesi Mehmet Dedeoğlu Sokak’ta da 90 metre uzunluğunda içme suyu hattı döşeme çalışması yapacak.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.