Köyleri ihya edeceğim

MHP’nin Alanya Adayı Yücel, seçim çalışmalarına dün akşam Burçaklar, Yenice ve Güney Köyü ziyaretiyle devam etti.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, seçim çalışmaları kapsamında Burçaklar, Yenice ve Güney Köyü’ne gitti.

Yücel’in köy ziyaretlerine MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, Konaklı Belediye Başkanı Abdullah Sönmez, Güzelbağ Belediye Başkanı Mehmet Kula, Kargıcak Belediye Başkanı Zihni Asiltürk ve ilçe yönetimi de katıldı.

Burçaklar Köyü’nde düzenlenen toplantıda Yenice Muhtarı Bilal Sezen, Güney Muhtarı Tevfik Yılmaz ve köy halkının tamamı hazır bulundu. Köylülerin sorunlarını dinleyen Yücel, “Bana ve ekibime güvenin. Siz bize nasıl sahip çıkarsanız biz de size sahip çıkacağız. Köy muhtarlarımızın istediği sosyal alan ve düğün salonunu ilk altı ay içinde yapacağız. Bunun sözünü veriyorum. Çünkü biz halka hizmeti Hak’ka hizmet olarak görüyoruz” dedi.