Torun: Metrodan memnun olana ödül vereceğim

torun-metrodan-memnun-olana-odul-verecegimAK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, Adana’dan yaptırılan metrodan memnunum diyenlere ödül vereceğini söyledi.

AK Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Alemdar Öztürk yaklaşık on bin kişinin katılımı seçim bürosunun açılışını yaptı.
torun-metrodan-memnun-olana-odul-verecegim-k2
Seçim bürosunun açılışına AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen ile binlerce kişi katıldı.

AK Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Alemdar Öztürk’ün seçim bürosu açılışı için Ceyhan’a gelen AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen’i Ceyhan girişinde karşılayan partililer buradan Atatürk Caddesi Kızılay Caddesini takiben Çamlıyol’da bulunan seçim bürosuna kadar gelen partililere Ceyhanlılar yoğun ilgi gösterdi.

torun-metrodan-memnun-olana-odul-verecegim-kSeçim bürosunda AK Partili heyeti binlerce partililer karşıladı. Seçim bürosu açılışında konuşan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulah Torun, Adana’nın, Ceyhan’ın, Yumurtalık’ın Karataş’ın kısacası Adana’nın kaybedecek zamanının olmadığını söyledi. Torun, “Adana’da metro diye bir rezalet yaptılar ve işin içinden çıkamadılar. Devlete trilyonlar zarar ettirdile. Bir Adanalı desin ki biz metrodan memnunuz. Ben o zaman memnunum diyenlere basının önünde ödül vereceğim” dedi.

Torun’un konuşmasının ardından Ceyhan Belediye Başkan Adayı Alemdar Öztürk ise Ceyhan’ın artık kaybedecek zamanın olmadığını ve bunun için Ceyhanlıların 30 Mart’ta buna ‘dur’ demesi gerektiğini söyledi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.