Harran Belediye Başkanı Özyavuz’a anlamlı hediye!

Irak Ticaret ve Planlama Bakanı Selman Al Jumailliy, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’a “Kabe’nin Sembolik Anahtarı”nı hediye etti.

Bir süre önce Türkiye’ye gelerek İstanbul’da çeşitli temaslarda bulunan Irak Ticaret ve Planlama Bakanı Selman Al Jumailliy, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ile de bir araya gelmişti. Görüşme sonrası Irak Ticaret ve Planlama Bakanı Selman Al Jumailliy, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’a Kabe’nin Sembolik Anahtarı’nı hediye etti.

Hediye karşısında mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Özyavuz, aldığı en kıymetli hediyelerden birinin de Kabe’nin Sembolik Anahtarı olduğunu belirterek, “Dostluğumuzu pekiştirme adına bizlere ulaştırılan kıymetli hediyeleri için Irak Ticaret ve Planlama Bakanı Selman Al Jumailliy’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.