Başkan Sözlü: Bütün canlıların Yaşam hakkı var

Hayvansever Baskan SozluMHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sözlü, doğal yaşam aktivistleriyle bir araya geldi…

Hüseyin Sözlü’den Aktivistlere destek

“Bütün canlıların Yaşam hakkı var”

ADANA- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kısa adı “Doyavist” olan Doğal Yaşam Aktivistleri Derneği’nin verdiği sabah kahvaltısına katıldı.

DOYAVİST’İN MİSYONU
Burada dernek yönetimi ve üyeleri ile sohbet eden Sözlü, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Dernek yöneticileri “Doğal Yaşam Aktivistleri Derneğinin kuruluş amacı öncelikle şehrimizi doğası ve içinde yaşayan bütün canlılarıyla birlikte daha yaşanası bir hale getirmeye katkıda bulunmaktır. Misyonumuz öncelikle sahipsiz sokak köpekleriyle ilgili yaşanan problemlere insani çözümler sağlayabilmektir” bilgisini verdiler.

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü de, Doyavist Derneği yönetici ve üyeleri ile bir arada bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu, şahsına gösteren ilgiye teşekkür etti. Hayvansever yönüyle de bilinen Sözlü, özetle şunları söyledi:

BÜTÜN CANLILARIN YAŞAM HAKKI VAR
“Eşref-i mahlukat olarak başta insanlar olmak üzere bütün canlıların yaşam hakkı bulunmaktadır. Bu hakkı hiç kimsenin gasp etme hakkı yoktur. İnsanların dışındaki hemen bütün canlılar bizim yardımımıza, ilgimize muhtaçtır. Dolayısıyla hepimizin böyle bir sorumluluğu da bulunmaktadır. Bizim hizmet alanımız, sadece insanların ihtiyaçlarını karşılamakla, mutluluğunu, refahını sağlamakla sınırlı değil. Hayvanları aç ve açıkta kalmayan, hayvanlarına eziyet edilmeyen, havası, suyu ve toprağı temiz, gürültü kirliliği olmayan, doğası ve doğal kaynakları korunan bir çevreye sahip Adana için de yola çıktık. 30 Mart 2014 seçiminden sonra inşallah sizlerle, diğer sivil toplum örgütleriyle tekrar bir araya gelip, istişare edip, yapılabilecek ne varsa yapacağız.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.