Çıplaklı’da Yücel Çoşkusu…

Ciplaklida Yucel Coskusu-kMHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Çıplaklı Beldesi’de düzenlediği akşam toplantısı ile vatandaşlarla buluştu.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı toplantıya MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, Çıplaklı Belediye Başkanı Yaşar Ertekin, Konaklı Belediye Başkanı Abdullah Sönmez, Payallar Belediye Başkanı Abdullah Öztürk, Cikcilli Belediye Başkanı Kerim Ertekin, Kargıcak Belediye Başkanı Zihni Asiltürk, Güzelbag Belediye Başkanı Mehmet Kula ve partililer katıldılar.

Ciplaklida Yucel Coskusu-k1Toplantıda coşkulu kalabalık mevcut belediye başkanları Yaşar Ertekin döneminde beldenin hizmet aldığını belirterek, ‘Beldemize kısa sürede sayısız hizmet geldi. Bu hizmetlerin devamı için sayın Yücel’i ve ekibinin sonuna kadar arkasındayız’ dediler.

Yücel, tolantıda Çıplaklı sakinlerine teşekkür ederek, ‘Beldemize yaptığı hizmetler için ve bugün burada sizlerle buluşmama vesile olan değerli belediye başkanımız Yaşar Ertekin’e minnettarım. Biz, dün olduğu gibi bundan sonrada sizlerle iç içe olarakisizlerinde fikir ve görüşlerini alarak yolumza devam edeceğiz’ dedi

Toplantının ardından Yücel, vatandaşlarla ve MHP Çıplaklı Belde Teşkilatı ile tek ktek görüşerek sohbet etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.