BELEDİYE HİZMETLERİ HACIALANI MAHALLESİNDE

Erdemli Belediyesi Hacıalanı Mahallesinde yol açma çalışmalarını sürdürüyor. İlçe merkezi ve mahallelerde bir taraftan mevcut yolların genişletme çalışmaları sürerken bir taraftan da yeni yollar açıldığı bildirildi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yol çalışmalarında büyük bir gayretle çalıştıklarını ve Erdemli’nin hakkı olan yol hizmetini en iyi şekilde vermeye çalıştıklarını söyledi.

Erdemli’de birçok yeni yolun açılmasının yanı sıra eski yolların da genişleterek hizmete sunulduğu kaydedildi. Erdemli Belediyesince yürütülen yol çalışmalarında ilçenin her köşesine ayrım yapılmadan hizmet edildiği ve vatandaşların bu durumdan memnun oldukları ifade edildi. Erdemli Belediyesinin bu konuda son derece başarılı olduğunu belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu başarının hem ilçe tarihinde hem de bölgesel olarak hesaplandığını vurguladı.

Bölgede en iyi yol çalışmasının Erdemli Belediyesince verildiğinin altını çizen Tollu, ilçe tarihine bakıldığı zaman da en hızlı ve en iyi yol çalışmasının kendi dönemlerinde verildiğini ifade etti. Kendilerinin Erdemli için çalıştığını dile getiren Tollu, “Erdemli’ye çalışmak halka çalışmaktır. Memleketin geleceğine çalışmaktır. Kendi geleceğimize çalışmaktır. Çocuklarımız için, yarınlarımız için çalışmaktır. İnsan olan her yere insanların ihtiyacı olan tüm hizmetleri götürmek zorundayız. Şimdi de Hacıalanı Mahallesine hiçbir mazeretin arkasına saklanmadan hizmet götürüyoruz. Biliyoruz ki insanların hayrına yapılan her hizmet ibadettir. Biz ibadetten zevk alan bir milletin torunlarıyız. Atalarımızın dünyanın her köşesinde yaptığı yollar, köprüler, hanlar, hamamlar halen kullanılmaktadır ve biz bununla gurur duyuyoruz. Atalarımızın açtığı hizmet yolunda biz de son sürat yol alıyoruz. Nerede bir hizmete ihtiyaç var oraya koşuyoruz, Allah’ın izniyle koşmaya devam edeceğiz” dedi.

Erdemli’nin birçok mahallesinde yol açma ve genişletme çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Tollu, asfaltlama yol ile parke yol çalışmalarının da durmadan hızla ilerlediğini dile getirdi. İlçede bu konuda göreve geldikleri günden bu yana çok büyük bir atılım başlattıklarını belirten Tollu, bu çalışmaların bundan sonrası için de hızla devam edeceğini ve vatandaşın rahatı için yerine getirileceğini vurguladı. Şuanda Hacıalanı Mahallesinde yol açma çalışmalarının sürdüğünü belirten Başkan Tollu, ilçe halkının yol konusundaki her türlü isteğinin kanunların müsaade ettiği ölçüde çözüme kavuşturulacağını söyleyerek sözlerini sonlandırdı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.