Yücel, Dere Köyü’nde vatandaşlar ile bir araya geldi

Yucel, Dere Koyunde-k1MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Dere Köyü’nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Seçim çalışmalarına bir gün merkez bir gün köy ve akşamda belde toplantıları ile devam eden Yücel, kalkın her kesiminden destek almaya devam ediyor.

MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, Konaklı Belediye Başkanı Abdullah Sönmez, Kargıcak Belediye Başkanı Zihni Asiltürk, MHP Antalya İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Sünbül ve MHP Alanya İlçe Başkanı Cafer Uyar’da Yücel’in köy ziyaretlerine eşlik ettiler.

Yucel, Dere Koyunde-k2Köy halkının yol, su ve elektrik gibi sıkıntılarının olduğunu belirten Ünal Yılmaz, ‘Köyümüzün eşit hizmet almadığına inanıyorum. Özellikle tarım alanı olarak kullandığımız bölgemize ulaşmakta zorluk çekiyoruz’ dedi.

Yücel, ‘Köylerimiz de Alanya’nın bir mahallesi de hizmetleri eşit alacak. 10 yıllık belediye deneyimimle gece gündüz hizmet ve büyük Alanyamız için koşacağız’ dedi