Demirhisar’dan Miting Gibi Büro Açılışı

demirhisardan-miting-gibi-buro-acilisiMHP Mudanya Belediye Başkanı Adayı Erol Demirhisar ilçe merkezindeki seçim bürosunun açılışlı mitingleri aratmadı.

MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, İlçe Başkanı Yüksel Kesen ve kalabalık partililerle İskele Atatürk Meydanı’nda toplanan kalabalık Türk Bayrağı önderliğinde İsmet İnönü Bulvarı’ndan Mustafa Kemalpaşa’daki seçim bürosuna kadar sloganlarla yürüdü. Parti seçim bürosu önünde İlçe Başkanı Kesen katılımcılara hoş geldiniz derken Başkan Adayı Erol Demirhisar, “Bize bu yola çıkmamızda büyük güven verdiniz, biz zaten bu güçle yola çıktık. Sizlerle birlikte olmaktan mutlu olacağız. Biz sizlerle birlikte Mudanya’ya hizmet edeceğiz diye yola çıktık, programımızı ona göre yaptık, bu heyecan, coşku, sevgi ve saygınıza layık olup Mudanya için elimizden geleni yapacağıma söz veriyorum” dedi.

Bursa Milletvekili Özensoy, “Bu soğukta bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum, önümüzde az bir süre kaldı sizlerden partimize ve Erol Başkanımıza güvenmenizi ve desteklemenizi istiyorum, yolumuz açık olsun” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.