Necati Özensoy sahaya indi

Ozensoy sahaya indiZafer Karakılıç’m Osmangazi Belediye Başkan adaylığından çekilmesi sonrası yerine aday gösterilen Bursa Milletvekili Necati Özensoy Ankara dönüşünde, kalabalık bir parti grubu tarafından coşkuyla karşılandı.

Bursa Milletvekili, Necati Özensoy, Osmangazi Belediye Başkanlığının açıklanmasından sonra Bursa’da törenle karşılandı.

MHP Osmangazi ilçe binası önünde düzenlenen karşılama törenine, başta MHP İl Başkanı Hasan Toktaş olmak üzere, ilçe Başkanı Adem Dönmez ve çok sayıda partili katıldı.

Tuna Mahallesi Cami imamının yaptığı dua ile başlayan tören partililerin ‘Devletin başına devlet gelecek. Sorunlar bitecek’ sloganlarıyla şölene dönüşürken, kısa bir konuşma yapan Osmangazi Belediye Başkan adayı MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy gösterilen yoğun ilgi karşısında mutluluğunu dile getirerek, Osmangazi ruhunu Bursalıların belleklerine yerleştireceklerini ve seçilmeleri halinde partililerle hep birlikte Osmangazi Belediyesi ne yürüyerek burada üç hilalli bayrağı göndere çekeceklerini söyledi.

Özensoy seçilip görevi aldığında da ilk icraatının Osmangazi Belediyesinin altın anahtarını Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye tevdi edeceğini belirtti.

‘GENÇLER BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ’
Partisinin gençlere önem verdiğini söyleyen MHP İl Başkanı Hasan Toktaş, siyasette daha aktif rol üslenmeleri gerektiğini işaret ederek gençlerin kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı. Gençlik kolları ile Ülkü Ocaklarının partilerine önemli katkı verdiklerini hatırlatan Toktaş, “Gençler bizim vazgeçilmezimizdir. Başarıya hep birlikte ulaşacağız” dedi.

‘SEÇMENİN KARARINA SAYGILIYIZ’
Partisinin seçmenin kararma her zaman saygı duyduğunu hatırlatan Toktaş, “Ülkemizde seçmenimiz bilinçli ve ne istediğini çok iyi biliyor. Demokrasilerde seçmenin kararları her zaman çok önemli olmuştur. 30 Mart yerel seçimlerinde de en doğru kararı vereceklerine yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.