Erdoğan: Ya Yolsuzluklara Evet Diyeceksiniz Ya Da Dur Diyeceksiniz

me30 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala adayların seçim çalışmaları da hızlandı. Diğer adayların aksine, daha çok köy ziyaretlerine önem verdiği gözlenen MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan seçim çalışmalarında bulunmak üzere Menteşe’ye geldi. Bazı açılışlar ve köy toplantıları için Menteşe’ye geldiği öğrenilen Erdoğan gün içerisinde Menteşe’ye bağlı, Kuzuluk, Gazeller, Bozbel ve Taşlı köylerinde temaslarda bulundu.

İl yöneticileri ile Belediye Meclis Üyesi Adaylarının eşlik ettiği Erdoğan’ın ilk durağı Gazeller Köyü oldu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada vatandaşlara 30 Marttaki yerel seçimler ile ilgili bilgiler de verdi.

30 Mart Yerel Seçimleri Genel Seçimlerin Provasıdır

30 Mart yerel seçimlerini referanduma benzeten Erdoğan; “bu seçimde ya yolsuzluklara evet diyeceksiniz ya da yolsuzluklara dur diyeceksiniz. Eğer sizlerin kıt kanaat geçinirken, dişinizden tırnağınızdan arttırdığınızla ödediğiniz vergileri birileri gerçekten ayakkabı kutusuna doldurmuşsa bunun hesabını sormalısınız. Bu hesabı soracağınız sandık da pazar günü sizlerin önüne gelecektir. Umuyorum ki Muğlalı hemşerilerim gereken dersi bu siyaset hokkabazlarından soracaktır” dedi.

Taşlı köyünde de vatandaşlar ile buluşan Erdoğan burada da köy sakinlerinin sorunları dinleyip onlar ile sohbet etti. Bu seçimlerde çoğunlukla genel siyaset argümanlarının kullanıldığını dolayısıyla bu seçimlerin adeta bir genel seçim provası olduğuna dikkat çeken Erdoğan yerel seçimlerden sonra gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimini ve Genel Seçimleri işaret etti. Bir vatandaşın geçtiğimiz günlerde nevruz kutlamalarından medyaya yansıyan konuşma ve görüntüleri hatırlatması üzerine konuşan Erdoğan şunları söyledi:

Planı Bozacak Olanlar Sizlersiniz

“ Tabikî önümüzdeki seçimlerde sadece size hizmet edecek olan bir belediye başkanı seçmeyeceksiniz. “Türk” kelimesine alerjisi olanlara bir şamar indireceksiniz. 12 yıllık AKP iktidarı tarafından şımartılan bebek katilleri bugün 30 Martta özerkliğe oy kullanacaksınız diye propaganda yapıyorlar. 2015 yılı Abdullah Öcalan’ın özgürlük yılı olacak diyorlar. Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorlar. Acaba AKP iktidarı, Başbakan bu vasıfsızlara bir söz daha mı vermiştir. Acaba yıkım projesine destek verip kredi vermekle övünen, daha iyisini yaparım diyen CHP den teminat mı almışlardır.” Eğer böyle bir plan varsa; ki öyle gözüküyor, bu planı bozacak olan sizlersiniz. Bu planı bozacağınız yer ise 4 gün sonra önünüze gelecek olan sandıktır. “

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.