Mevlüt Karakaya: Aday olunca parti rozetini çıkardık

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya ayrım yapmadan şehirde yaşayan herkesin başkanı olacağını söyledi.

Seçim çalışmalarına hız veren Mevlüt Karakaya, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimleri değerlendirdi. Seçimlere hazır olduklarını ifade eden Karakaya, rozetlerini çıkararak sahaya çıktıklarını söyledi. Karakaya, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, bizlere ‘Aday olduktan sonra rozetlerinizi çıkaracaksınız’ dedi. Bizler de rozetlerimizi çıkararak herkesin başkanı olmaya geldik” diye konuştu.

Başkentin sorunlarına değinen Karakaya, problemlerin rant kaynaklı ortaya çıktığını söyledi. Karakaya, “Ankara’nın en büyük sorunu ranta dayalı bir yönetim anlayışının olmasıdır. Belediyecilik anlayışında şeffaflık olmalı. ODTÜ’de geçecek yolu sağcı ve solcu meselesi gibi göstererek rant sağlamaya çalıştılar. Böyle yönetim olmaz. Vatandaşımız rantları anladığı zaman ayakkabı kutularının nasıl dolduğunu da görecektir” dedi.