Sözlü: Önce halk konuşacak!

karaisali 2 subat (2)Hüseyin Sözlü, Karaisalı’da otobüs isteyen 78 yaşındaki Zeynep Koca’ya, “Sizlerin sorunlarını çözmek bizim için bir şeref meselesidir” dedi.

-Sözlü, “Bizim olduğumuz yerde önce halk konuşacak, sonra biz”

-“Hanımefendi elbette haklı. Halkımıza hizmetkar olmak için yollardayız. Benim halkım ulaşım açısından bir sorun yaşamamalı. Sosyal devlet veya kamu kurumu veya belediyeler hizmete karlılık ve zarar olarak bakmamalıdır. “

Başkan Hüseyin Sözlü, 30 Mart’tan sonra yürünecek yol haritasının şifresini böyle verdi:

Önce halk konuşacak!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Büyükşehir yönetiminde izleyeceği politikanın ipuçlarını “Önce halk konuşacak sonra biz” mesajıyla ortaya koydu.

KURMAYLAR BİR ARADA
Sözlü, Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş, Karaisalı Belediye Başkan Adayı Saadettin Aslan, Karaisalı Belediyesi eski Başkanı Hasan Hüseyin Kuşçu, Karaisalılar Derneği Başkanı Sadi Çetin ile birlikte Karaisalı’nın Kocaveliler, Durak ve Bucak köylerini ziyaret etti. Kocaveliler Köyünde yaşayan 78 yaşındaki Zeynep Koca’nın konuşması ziyarete damgasını vurdu.

ÖNCE ZEYNEP NİNE KONUŞTU
Burada börek ve ayran ikram eden köylülere teşekkür eden Sözlü, köy sakinlerinden Zeynep Koca’ya mikrofonu verdi. 78 yaşında olduğunu söyleyen Zeynep Koca, Adana’ya gitmek için otobüs bulamadığını belirterek, “Her gelene bunları söylüyorum ama kimse bizi dinlemiyor. Burada niye araba yok? Niye yol yok? Yaşim78, torunum ameliyat oldu, elimde iki tane çanta ile ağlaya ağlaya gittim, Allah razı olsun bir kamyoncu aldı beni. Burada ne bir yol, ne bir temizlik var.Hiç bir şey yok” diye konuştu.

SONRA BAŞKAN SÖZLÜ
Sözlü de, “Hanımefendi elbette haklı. Bizim olduğumuz yerde önce halk konuşacak, sonra biz konuşacağız. Halkın olmadığı yerde biz de olamayız. Halkımıza hizmetkar olmak için yollardayız. Benim halkım ulaşım açısından bir sorun yaşamamalı. Sosyal devlet veya kamu kurumu veya belediyeler hizmete karlılık ve zarar olarak bakmamalıdır. Sizlerin bu sorununu çözmek bizim için bir şeref meselesidir” dedi.

KARASALILILAR YENİDEN TARİH YAZACAK
Hüseyin Sözlü, “Adana siyasetine damgasını vuran Karaisalıların yeniden tarih yazacaktır. Beş dönemdir büyükşehir belediye başkanlığını veren Karaisalılar artık yeni dönemde bizi göreve getirecektir. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli bu seçimde Adana adaylarının tamamını Yörük Türkmenlerden belirleyerek sizlere emanet etti. Torosların eteklerinde, ovalarında sizlerin dertlerine derman olsun diye” diye konuştu.

ÇALIŞKAN:KARAASALILILAR ADANA’NIN VE TÜRKİYE’NİN SİGORTASIDIR
MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan da konuşmasında, “Adananın siyasetinde bundan sonra tekrar Karaisalılar olacak. Çünkü, Adana’nin güvenliği, Adana’nın her şeyi, Adana’nın ve Türkiye’nin sigortası olan Karaisalılılardır” dedi.

BABACAN DURAK’TAN 5 KURBAN
Sözlü ve beraberindekiler daha sonra Durak ve Bucak Köylerine ziyaret ederek açık hava toplantılarına katıldılar. Buradan Karaisalı ilçe merkezine gelen Sözlü ve diğer adaylar için Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak tarafından beş adet kurban kesildi. İlçe merkezinde vatandaşlarla selamlaşan ve onların elini sıkan Sözlü, Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.