HARRAN’DA ÜST YAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çevreye duyarlı ve şehir estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarını devam ettiren Harran Belediyesi ekipleri, kırsal mahallelerin yanı sıra merkezde de çalışmalarını sürdürüyor.

Kırsal mahaller de çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Cumhur ittifakı Harran belediyesi ekipleri, gerçekleştirdiği yol yapım çalışmaları ile vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmaya devam ediyor. Daha güzel bir Harran için ayrım gayrım yapmadan belediye başkanı Mahmut Özyavuz önderliğinde çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Harran Belediyesi ekipleri, Kırsal mahallelerin yanı sıra İlçe genelinde çalışmalarını devam ettiriyor. Harran belediyesi ekipleri şehrin birçok noktasında tahrip olan yolları sıcak asfalt ve parke taşı ile buluşturarak vatandaşların hizmetine sunuyor. Çalışmalara tüm hızıyla devam eden Harran belediyesi ekipleri, Harran ilçe merkezinde bulunan Süleyman Demirel Mahallesi 12 sokağında içme suyu şebekesi ve doğalgaz kazı çalışmalarından dolayı tahrip olan caddelerde  kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Harran için canla başla çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; “Üst yapı ve alt yapı çalışmaları tamamlanmış vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veren bir Harran’ı inşa etmek için çok çalıştık çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.