BAŞKAN ÖZYAVUZ: ASFALT YOL ÇALIŞMASI KÜÇÜK MİNARE MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN

Harran’da Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla sürdürülen mahalle içi asfalt yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Cumhur ittifakı’nın Harran Belediyesi, Mahalle içi asfalt serim çalışmaları kapsamında kırsal Küçük Minare mahallesinde sürdürdüğü asfalt serim çalışmalarını tamamladı.

Merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın çalışmalarını kendi öz sürdüren Harran Belediyesi ekipleri, gayretli çalışmaları sonucu Harranlı vatandaşlara kaliteli hizmetleri ulaştırmaya devam ediyor. Belediyenin öz kaynaklarını kullanarak, Harranlı vatandaşlara hizmeti götürmeye devam eden Başkan Özyavuz ve ekibi ilçenin bütün yollarını güzelleştirmek için yoğun bir mesai harcıyor.

Göreve geldiği günden bu yana Harran halkı için durmadan, duraksamadan çalışmaya devam ettiklerinin altını çizen Harran Belediye Başkanı Mahmut, Asfalt yol çalışması kapsamında Küçük Minare mahallesinde serim çalışmalarının tamamlandığı yolların Minare halkına hayırlı olmasını diledi.