AK Partili adaydan alkol çıkışı

AK Partili adaydan alkol cikisiMuğla’nın Bodrum İlçesi’nin AK Partili Belediye Başkan Adayı Ali Server Yazgan, “Kimsenin giyimiyle, kuşamıyla, düşüncesiyle, fikriyle işimiz gücümüz yok. Herkes istediği gibi yaşar. Diyorum ki pankreasın, karaciğerin sağlamsa, cebinde de evinin, çocuklarının rızkını zedeleyecek, bir sıkıntı olmayan paran varsa, kardeşim sabaha kadar iç” dedi.

Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Divan Toplantısı, Nurol Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Toplantıya, Gümüşlük Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Tire, Göltürkbükü Belediye Başkanı AK Partili Halil İbrahim Kaynar, Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, ilçe başkanı Akif Demiröz ve partililer katıldı.

Turgutreis’te 1999-2009 yılları arasında 2 dönem belediye başkanlığı yaptığını hatırlatan AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Ali Server Yazgan, partililere çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Yazgan, “İnsanlarımıza 2002 yılından bugüne AK Parti iktidarlarının ülkemize kazandırdıklarını anlatacağız. Eğitimde ve sağlıkta yapılan devrimleri anlatacağız. Koltuğa oturduğum günden itibaren yarımadanın her köşesinde suyun tonu 8 değil 1 lira olacak. Zor durumda yaşayan insanlarımıza sahip çıkmak için geliyorum” diye konuştu.

Yaşam tarzıyla ilgili bir sorunları olmadığını anlatan Yazgan, “Kimsenin giyimiyle, kuşamıyla, düşüncesiyle, fikriyle işimiz gücümüz yok. Herkes istediği gibi yaşar. Diyorum ki pankreasın, karaciğerin sağlamsa, cebinde de evinin, çocuklarının rızkını zedeleyecek bir sıkıntı olmayan paran varsa, kardeşim sabaha kadar iç. Sana mani olan yok” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.