CHP Keçiören teşkilatında ‘adayın açıklanmaması’ huzursuzluğu

CHP Keçiören’de belediye başkanlığına aday olacak ismi henüz açıklamadı. Bu durum ilçe teşkilatı tarafından ‘Acaba sağdan bir isim üzerinde mi duruluyor?’ yorumlarına neden oldu. CHP Keçiören İlçe Teşkilatı aday belirlenememesi üzerine bir açıklama yaparak rahatsızlığını dile getirdi. Açıklamada ‘aday adayı olan 5 kişinin dışında bir ismin belediye başkanlığına aday gösterilmesi halinde ilçe teşkilatının sıkıntıya düşüreceği’ belirtildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Keçiören İlçe Teşkilatı, aday belirsizliği ve dışarıdan bir ismin aday olarak aranması karşısında yazılı bir açıklama yaptı. “Yerel seçimlere çok kısa bir zaman kalmasına ve aylardır aday adayı olarak çalışan 5 isim bulunmasına rağmen henüz adayın belli olmaması, Keçiören’de CHP’lileri huzursuz ediyor. Ahbap-çavuş ilişkisiyle dışarıdan bir aday arayışının bulunması, başta CHP İlçe Teşkilatı olmak üzere partililerde rahatsızlık yarattı.” denilen açıklamada şu görüşlere yer verildi: “2014 Yerel Seçimlerinin yaklaştığı bugünlerde Genel Merkez, Ankara İl Başkanlığı ve Keçiören İlçe Başkanlığı yoğun çalışmalar ve hazırlıklar içerisindedir. Bir yandan ülke gündemini ilgilendiren önemli konularda faaliyetlerini sürdürürken diğer yandan aday belirleme ve seçimleri hangi adayla kazanacağını araştırma çalışmalarını da büyük bir titizlikle devam ettirmektedir.”

kecioren-chp