VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ÖZYAVUZ’A TAM DESTEK

Cumhur İttifakı Harran Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Mahmut Özyavuz’a kırsal Mahallelerden tam destek.

Seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle gezerek, yapılan hizmetleri Harranlı vatandaşlara anlatan ve yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyen Başkan Özyavuz’a hane ziyaretlerinde vatandaşların teveccühü çok büyük. Cumhur İttifakına tam destek veren Vatandaşlar her zaman Cumhur ittifakının yanında olduklarını ifade ettiler.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Kırsal Mahallelerdeki haneleri görev süremiz boyunca nasıl ki tek tek ziyaret ederek, sorunları yerinde tespit ettiysek. Bugünde o sorunların çözüme kavuştuğunu görmek, hemşerilerimizle hasbihal ederek, destek ve dualarına talip olduğumuzu belirtmek için bir aradayız. Cenab-ı Allah’a hamd olsun ki 5 yıllık görev süremiz boyunca halkımızla aramıza kimseyi koymadık. Sorunları, talepleri hep birinci ağızdan dinleyerek, hizmet düstürumuzu sürdürdük. 31 Mart günü Milletimizin büyük teveccühü ile zafer yine bizim olacaktır inşallah. Açıklamasında bulundu.

31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde destek isteyen Başkan Özyavuz’a vatandaşlar tam destek sözü verdi.