Ferizler’de Başkan’a Yoğun İlgi

anamur_13738Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye Köprübaşı Köyü Sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Perşembe günü saat 19:00’da Köprübaşı Merkez Cami yanında gerçekleştirilen toplantıya katılım oldukça yoğun oldu. Saat 19:00’da köye gelen Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, MHP ilçe Başkanı Erdal Bulut, Ülkücü işçiler Derneği Anamur Şube Başkanı Mürşit Aydın, Ülkü Ocakları Başkanı Erkan Özateş ve MHP Kadın Kolları Başkanı Alime Yiğit’i köylü vatandaşlar alkışlarla karşıladı. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı mahalle toplantısı adeta gövde gösterisine dönüştü.

MHP İlçe Yöneticisi Mustafa Kaya’nın hoşgeldiniz konuşmasıyla başlayan programda il Genel Meclisi Üyesi M.Ali Keskinaslan ve MHP İlçe Başkanı Erdal Bulut vatandaşlara hitap ettiler. Anamur Belediye Başkanı ve MHP Anamur Belediye Başkan Adayı Mehmet Türe sinevizyon eşliğinde yaptığı, devam eden ve yapacağı hizmetleri halka tek tek anlatırken sunumu sık sık alkışlarla bölündü. halktan bir beş yıl daha yetki siteyen başkan Türe’yi vatandaşlar dakikalarca ayakta alkışlayarak cevapladılar.

Programın ardından Başkan Türe alkışlar eşliğinde köyden uğurlandı.