İnegöl Belediyesi’nden Ücretsiz İnternet

inegol-belediyesinden-ucretsiz-internetİnegöl Belediyesi tarafından ‘Bağlan İnegöl’ projesi hayata geçirildi. Çarşıya alışverişe gelen vatandaşlar ve esnaf ücretsiz internetten yararlanıyor.

Projeyi tanıtan Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, Ayakkabıcılar Çarşısı, Kapalı Çarşı, Kuyumcular Çarşısı, Uzun Sokak ve Hanlar bölgesinde vatandaşların kablosuz internete ücretsiz olarak bağlanmasını sağlayacaklarını belirtti. Şen, “Bugün ‘Bağlan İnegöl’ WİFİ kablosuz internet projesi için bir aradayız. İnegöl Belediyesi olarak vatandaşlarımızın teknolojinin nimetlerinden sonuna kadar yararlanmasını istiyoruz. Belediyemizde son teknolojiyi kullanarak oluşturduğumuz ‘Web Siteleri’ ve ‘Çağrı Merkezi’ sayesinde halkın bize daha rahat ulaşmasını, istek ve şikayetlerini rahatça iletebilmelerini sağladık. Vatandaşlarımız, internet sitemiz üzerinden kendilerine en yakın eczaneyi, çevresindeki tarihi mekânları ve uzaklıklarını, proje ve faaliyetlerimizi, meclis gündemi ve kararlarını, imar durumu ve vergi ödemeleri gibi birçok hizmeti, artık bir dokunuşla öğrenebiliyor” dedi.

Öğrencilerin, güvenli ortamlarda derslerini yapabilmeleri ve teknolojinin imkanlarından yararlanabilmeleri için İnegöl’ün çeşitli yerlerine Bilgi Kültür Evleri açtıklarını belirten Yusuf Şen, “Yine meslek edindirme kurslarımızda teknoloji sınıfları oluşturarak, vatandaşlarımızın mesleki gelişimlerine katkıda bulunduk. İnternet hayatımızın vazgeçilmezleri arasına girdiğinden, evlerde, işyerlerinde artık herkes interneti kullanıyor. Bizler de çarşı esnafımızın vatandaşların internet hizmetinden faydalanması için yeni bir proje geliştirdik. Ayakkabıcılar Çarşısı, Kapalı Çarşı, Kuyumcular Çarşısı, Uzun Sokak ve Hanlar bölgesinde ücretsiz ve şifresiz internet hizmetini bugün devreye sokuyoruz. Vatandaşlarımıza ve esnafımıza hayırlı olsun. Ben kısaca kablosuz interneti kullanmak için yapılması gereken işlemlerden bahsetmek istiyorum. Herhangi bir mobil cihazdan kablosuz ağları aratınız. Seçenekler arasından İnegöl Belediyesi ağını tercih ediniz. Karşınıza çıkan sayfada yer alan boşluklara adınızı ve soyadınızı, T.C. kimlik numaranız ile cep telefonu numaranızı yazarak, gönder butonuna basınız. Bu işlemleri tamamladıktan sonra açılan sayfada yer alan şifre bölümüne cep telefonunuza gelen şifreyi yazdıktan sonra tekrar gönder butonuna basarak internete bağlanabilirsiniz. 5651 sayılı kanuna göre kayıt altına alınan internet kullanımı filtrelidir” şeklinde konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.