MHP’li Uzunırmak: Seçim bakan evlatları ile vatan evlatlarının mücadelesi olacak

Ali Uzunirmak, 30 Mart yerel secimlerinin bakan evlatlariTBMM İdare Amiri ve MHP Aydın Büyükşehir belediye başkan adayı Ali Uzunırmak, 30 Mart yerel seçimlerinin bakan evlatları ile vatan evlatlarının mücadelesi olarak değerlendirdi.

“Bölünürsek yok, bölüşürsek çok oluruz” diyen Ali Uzunırmak, “Bu seçim, ayakkabı kutularının içerisine milyon dolarların saklandığı, bakan evlatları ile vatan evlatlarının mücadelesi olacaktır. Bizler bakan evlatları için değil vatan evlatları için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

‘KENDİ AHİRETİNİZİ BAŞKALARININ DÜNYALIĞI İÇİN KARARTMAYIN’

Kuşadası’nda seçim çalışmalarını sürdüren Ali Uzunırmak, 30 Mart 2014 seçimlerini yerel yönetimleri üç ana başlık altında ortaya çıkacağını, bunlardan ilki ayakkabı kutularının içerisine milyon dolarların saklandığı, bakan evlatları ile vatan evlatlarının mücadelesi olacağını tekrarladı.

MHP Aydın Büyükşehir başkan adayıUzunırmak sözlerinişöyle sürdürdü: “Bizler bakan evlatları için değil vatan evlatları için çalışmaya devam edeceğiz. Her gün televizyonlarda evlerimizin içine girerek bizleri mahkum etmeye çalışan bir kuşatmayla karşı karşıyayız. Bu kuşatmaya son vermek, Türk milliyetçilerinin elindedir. Bugün maalesef, vatandaşımızın verdiği oyları, onların iradeleri çok farklı birimlerde ülkemizin adeta bölünmesini devlet politikasına taşıyan iktidarla karşı karşıyayız. Bugün Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlarda bizim samimi Müslüman kardeşlerimizin kenetlendiği dünyayı karartma düşüncesi içindeler. Değerli vatandaşlarıma sesleniyorum. Kendi ahiretinizi başkalarının dünyalığı için karartmayın. Vatandaşlarımın, verdikleri oylarla, bir sürü yolsuzluğa ve ahlaksızlığa, milletin geleceğini karartan kaynaklardan uzak durmak gerekir. Bir ülkede devletin kurumlarının mücadele etmesi gereken yolsuzluk ve usulsüzlüklerle mücadele eden görevlerinden alan, yolsuzluk yapanları koruyan ve yolsuzlukla mücadeleyi milli güvenliği tehdit gibi gören ve milleti aldatmaya çalışan iktidarla mücadele edeceğiz.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.