MHP’li Çelik: Köylerdeki üreticileri otellerle entegre edeceğiz

mhp-antalya-celik-kMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı Kemal Çelik, seçilirse köylerin ve orman köylüsünün sıkıntılarını çözeceklerini söyledi.

Partililerle Serik’in köylerini gezen Çelik, vatandaşlara yaptığı konuşmada çiftçinin alamadığı 2B arazilerinin seçimden sonra iktidar tarafından satışa çıkartılacağını belirtti. İktidar partisinin 2011’de 2B’yi ücretsiz olarak seçimden sonra ‘biz vereceğiz’ diyen Çelik, “Seçim sonrasında ise yüksek tutarda rayiç bedelleri çıkarttılar. Şimdi kimse alamıyor. Alınamayan arazilerde Hazine Bakanlığı’na devrediliyor. 28 Şubat’tan seçimlerden 1 ay sonra da ihaleye çıkartacaklar ve satışını gerçekleştirecekler.” dedi.

Serik ilçesine bağlı köylerdeki üreticileri otellerle entegreli hale getireceklerini kaydeden MHP’li Çelik, “Turizm bölgesinde bulunan oteller ihtiyaçlarını bölgedeki üretici köylerden karşılayacak. Bölgedeki bu ticaretin gelişimi için de 100 metrelik yol yapımını gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.