Başkan Öztürk: Adana’nın makûs talihini MHP değiştirecek

Milliyetçi Hareket Patisi (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ü makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde ulundu.

Başkan Öztürk’e yeni görevinde başarılar dileyen İzgioğlu, “Milliyetçi Hareket Partisi’ne böyle güzel bir belediye kazandırdığı için Allah ondan razı olsun. Partimiz 30 Mart seçimlerinden 2 milyon 300 oy alarak, Türkiye genelinde oylarını yükselten parti oldu. Bu yükselişi inşallah bir sonraki seçimlerde daha da yukarıya taşıyacağız. Yine önümüzde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde de MHP kendi istediği adayı inşallah seçecektir.” dedi.

Çukurova’nın milliyetçiliğin kalesi olduğunun altını çizen Başkan Öztürk, “Seçimlerde halkın ne istediğini iyi tespit ettiğimiz ve iyi ifade ettiğimiz için halk bize teveccüh gösterdi. Bu teveccüh inşallah ilelebet devam edecek bizde buna mazhar olmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Bütün mesele, halka meseleleri iyi anlatmaktır. Çukurova her zamanda milliyetçiliğin kalesi olmuştur. 1969 yılında yapılan genel seçimlerde Başbuğumuz Alparsan Türkeş, aldığı oyun yüzde 35’ini bu bölgeden almıştı. 30 Mart’tan sonra Kozan yine milliyetçiliğin kalesi oldu. Bununla beraber Saimbeyli, Feke, Karaisalı, İmamoğlu, Sarıçam’ı da aldık. Tabi il merkezinde yaşayan bu bölgenin insanı da sağduyulu davranarak tercihini Milliyetçi Hareket’ten yana kullandı ve Sayın Hüseyin Sözlü’yü de Adana Büyükşehir Belediye Başkanı yaptık. Bundan sonra el ele vereceğiz ve yeni büyükşehir yasasının iyi yönlerini kullanarak, önümüzde ki beş yıl içerisinde Adana’nın makûs talihini değiştireceğiz. Bizde bunun için gerekli olan enerji, inanç, plan ve proje var.” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.