Siz yük değil Baş tacısınız!

7 subat emekli yeni 2MHP Belediye Başkan Adaylarına İşçi Emeklileri Derneği’nden tam destek.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü “Bu ülkenin kalkınmasına ömür harcamış, omuz vermiş, alın teri dökmüş emekli vatandaşlarımız bugün maalesef malum zihniyet tarafından bütçeye yük olarak görülmektedir. Ama siz yük değil bizim başımızın tacısınız” dedi.

Emeklilerden tam destek!

ADANA- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, tam destek aldığı işçi emeklilerine “Bu köhne düzeni hem yerelde hem de genelde değiştirmeye karar verdiğiniz için teşekkür ederim” dedi.

EMEKLİLERDEN “BİZE SAHİP ÇIKIN” FERYADI
Sözlü, beraberinde MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram ve Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş ile birlikte Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Adana Şubesi’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Seyfi Hüseyin İyiyürek, emekli demenin Türkiye’nin en fakirleri demek oluğunu belirterek, seçilmeleri halinde MHP’li adaylardan emeklilere sahip çıkmalarını istedi.

TEHLİKELİ ZİHNİYETE DUR DEMELİYİZ
MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, burada yaptığı konuşmada, “Vatanımızı, milletimizi bölünme sürecine sokanlar, vatandaşlarımızı da perişan hale getirdiler. Bu ülkenin kalkınmasına ömür harcamış, omuz vermiş, alın teri dökmüş emekli vatandaşlarımız bugün maalesef malum zihniyet tarafından bütçeye yük olarak görülmektedir. Ama siz yük değil, bizim başımızın tacısınız. Bu tehlikeli zihniyeti durdurma noktasında emekli vatandaşlarımıza da büyük işler düşmektedir. Ama siz zaten kararınızı vermişsiniz. Bu köhne düzeni hem yerelde hem de genelde değiştirmeye karar verdiğiniz için teşekkür ediyoruz.” dedi.

KANALİZASYONDAN AYAKKABI KUTUSUNA
Dün iktidara geldiklerinde “Hortumları kestik” diyenlerin, içinden araç geçen dev kanalizasyonları ayakkabı kutularına bağlayarak evlerine götürdüklerini kaydeden Sözlü, “Biz ise sizlere layık olmaya çalışacağız. Kaynakları iyi ve verimli kullanarak üzerinizdeki yükü kaldıracağız. Demokrasinin ve Cumhuriyetin erdemlerini koruyacağız. İnsan odaklı bir anlayışla hizmet vereceğiz” diye konuştu.

MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Çalışkan, Yüreğir Belediye Başkan Adayı Bayram ve Çukurova Belediye Başkan Akbaş da, emekliler için yapacakları proje ve hizmetleri anlatarak büyük alkış aldılar.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.