Erdoğan; MHP Rüzgarı Engel Tanımayan Bir Kasırgaya Dönüşmüştür.

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet ERDOĞAN Muğla’nın Çiçeği Burnunda İlçesi Seydikemer’de

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet ERDOĞAN bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Seydikemer İlçesinde Belediye Başkan adayı Erdal EROĞLU, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Abdullah KÜÇÜKBOZBAŞ ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda partili tarafından karşılandı.

İlçe Merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunan ERDOĞAN MHP’li Seydikemer Belediye Başkanı Cafer ARIKAN’I da makamında ziyaret etti.

Erdoğan; MHP Rüzgarı Engel Tanımayan Bir Kasırgaya Dönüşmüştür.

Daha sonra beraberindeki heyet ile Alaçat’a hareket eden ERDOĞAN burada kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti. Konuşmasında Seydikemer’de gördüğü heyecanın kendisini oldukça memnun ettiğini söyleyen ERDOĞAN; “Görüyorum ki burada MHP rüzgarı artık engel tanımayan bir kasırgaya dönüşmüştür. Sizdeki bu heyecan, hesap sorma isteği, adalet ve halk kavramını sadece isminde bulunduranlara ders verme arzusu birilerini elbette rahatsız edecek. Sizlere hayal satanlar, bol keseden vaatler vererek huzurunuza bir daha çıkma cesareti gösteremeyecek olanlar elbette sizden rahatsız olacaktır. Bu sizleri yolunuzdan alıkoymasın. “ dedi.

ERDOĞAN ve EROĞU Ortaköy’de

Alaçat Pazarı ile Alaçat Sanayinde de esnaf ve vatandaşlar ile sohbet eden ERDOĞAN ve beraberindeki heyet buradan Ortaköy’e geçti. Ortaköy’de gerçekleştirilen programda konuşan Seydikemer Belediye Başkan Adayı Erdal Eroğlu; “Ortaköylüye Ortaköy’ün sıkıntılarını çözecek, hizmetin her aşamasında hakkı ve adaleti gözeten projeleri hayata geçirecek olan bir belediyecilik için vize almaya geldik. Siz de biliyorsunuz ki artık birilerine sarı kart göstermenin zamanı gelmiştir. Sizin cebinizde gözü olanlara, sizlerin değerlerini istismar edenlere hesap sormak hepimizin boynunun borcudur.” dedi

MHP İktidarında Kapatılan Belde Belediyelerinin ve Köylerin Tüzel Kişilikleri İade Edilecek

Ortaköy’den Örene geçen kalabalık MHP heyeti burada da toplantılar ve ziyaretler gerçekleştirdi. MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet ERDOĞAN Örende vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada; “Sizlerin huzuruna; 45 yıldır gerek siyaset arenasında, gerekse sosyal hayatında her zaman sizlerden birisi olarak öne çıkan Erdal EROĞLU ile geldik. Ören’in Helenistik döneme kadar dayanan tarihi değerlerine sahip çıkmak için, toprağa can veren suların daha verimli ve etkin kullanılacağı bir Ören için, Türkiye’deki alabalık üretiminin yaklaşık %50 sinin yapıldığı ama bir an önce çözüm bekleyen sorunlara da sahip balıkçılarımızın bu sorunlarını çözmek için, Türkiye’nin tanıdığı hizmette kalitesiyle ön plana çıkan bir Ören inşa etmek için huzurlarınıza geldik “ dedi.

Erdoğan; bir vatandaşın köylerin mahalleye dönüştürülmesi ile birlikte yaşanacak mağduriyetlere dikkat çeken bir sorusu üzerine şunları söyledi: “Büyükşehir’in vatandaşa getireceği yüklerin en aza indirgenmesi için bütün planlamaları yaptık. Ancak sizlere şunu da ifade etmek isterim: Biz; Milliyetçi Hareket Partisi olarak, sizlerin teveccühüyle iktidara gelirsek kapatılan beldelerin de, köylerin de tüzel kişiliklerini iade edeceğiz. Vatandaşın doğrudan hizmet almasındaki etkinliği tartışılmaz olan bu tüzel kişiliklerin kaldırılmasına her zaman karşı çıktık.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.