Yeni Çiftlik Bulvarı açılıyor

ciftlikaciliyor_2-ANKARA’NIN ANA ATARDAMARI OLACAK 14 KİLOMETRELİK DEV BULVARIN AÇILIŞINI, BAŞBAKAN ERDOĞAN VE BAŞKAN GÖKÇEK YAPACAK

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ARKASINDA, CELAL BAYAR BULVARI DÖRT MEVSİM TANDOĞAN PARKI’NDA SAAT 14.00’DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK AÇILIŞLA, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NDA BAŞKENTLİLER ÇİFTE COŞKU YAŞAYACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve Başkent trafiğinin yeni atar damarlarından olacak Yeni Çiftlik Bulvarı, 30 Ağustos-Cuma Günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in katılacağı törenle hizmete girecek.

Büyükşehir Belediye Binası arkası, Celal Bayar Bulvarı Dört Mevsim Tandoğan Çevre Parkı’nda düzenlenecek törenle hizmete girecek olan 14 kilometrelik dev bulvar, Başkent’teki Zafer Bayramı coşkusunu ikiye katlayacak.

ciftlikaciliyor_1Celal Bayar Bulvarı ile Etimesgut’taki Hava Hastanesi arasındaki 14 kilometrelik gidiş-geliş toplam 8 şeritlik, yeşiller içindeki Yeni Çiftlik Bulvarı, İstanbul ve Eskişehir yollarının alternatifi olarak hizmet verecek. 1 milyon metrekarelik yeşil alanıyla Türkiye’nin en yeşil yolu olma özelliğiyle de dikkat çeken Bulvar, üzerindeki 2 dev viyadük, 17 alt-üst geçit ve köprü ile toplam 19 kilometre uzunluğundaki 19 ayrı bağlantı yoluyla da çevresindeki bölgeleri birbirine bağlayacak.

Başkent trafiğini daha da rahatlatacak olan yepyeni bulvar, üzerinde rekorlara imza atılan tünel, köprü, yeşil alan ve yol yapım çalışmalarıyla güvenli, modern ve konforlu sürüş keyfinin yaşatıldığı Ankara yollarına yepyeni bir değer katacak.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.