Yücel’den gövde gösterisi

yucelden_govde_gosterisiMHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’in Mahmutlar’da açtığı seçim ofisine yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Alanı dolduran vatandaşlar Yücel’e sevgi gösterisinde bulunarak uzun süre alkışlı destek verdi.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Beldesi’nde görkemli bir törenle seçim iletişim merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Açılış törenine, önceki gün Ak Parti’den istifa eden eski Mahmutlar Belediye Başkanı ve MUTBİR Başkanı Alaaddin Çakır, Garip Kodal, MHP İl Genel Meclis Üyeleri, Konaklı Belediye Başkanı Abdullah Sönmez, Cikcilli Belediye Başkanı Kerim Ertekin, Payallar Belediye Başkanı Abdullah Öztürk, Çıplaklı Belediye Başkanı Yaşar Ertekin, İncekum Belediye Başkanı Fahri Baysal, Güzelbağ Belediye Başkanı Mehmet Kula, Kargıcak Belediye Başkanı Zihni Asiltürk, MHP Alanya kadın Kolları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yücel, seçim ofisinin bulunduğu alana girişi sırasında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Törenin açılış konuşmasını yapan MHP Alanya İlçe Başkanı Cafer Uyar, alanı dolduran vatandaşlara teşekkür etti.

Kadınların da katıldığı açılış töreninde açılışa katılan coşkulu kalabalığı selamlayan Yücel, seçim iletişim büromuz hayırlı olsun, sizlerin bu sevgisi ve varlığı bizlere güç ve kuvvet vermektedir dedi.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Yücel, ‘Beldelerin birleşmesi ve büyükşehir yasası ile ortaya çıkan yeni belediyecilik anlayışının ilk belediye başkanı olma cesaretini bana sizler verdiniz. Bundan sonrada büyük Alanya için hep bu güç ve heyecan içinde ekip ruhu ile çalışacağımızdan hiç şüpheniz olmasın’ dedi.

Vatandaşlar ‘seninleyiz’ sloganları YÜcel’e destek verdi. Alanya’nın tarihi değerlerine saygı duyulacak bir şehir olacağını belirten Yücel, ‘Biz farklı vücutlarda aynı duygularla yaşayan kardeşleriz.
Köylerimiz, beldelerimiz ve mahallelerimiz bizlerin kültürünü anlatacak. Alanya’ya gelen yerli ve yabancı misafirlerimiz, sadece kumsaldan oluşan bir şehir değil Alanya’nın bir Selçuklu şehri olduğunu da görecek. Biz halk ile Alanya’yı yönetecek bir belediyecilik anlayışı ile bu göreve talip olduk. Bu şehirde her yönü ile sizler olacaksınız. Bu şehirde yabancılarımızda dahil hiç kimse kendini yabancı hissetmeyecek. Biz seçimlerden seçime ve eş dost ayrımı yapanlara dur demek için geliyoruz. Daha öncede belirttiğim gibi bizler Alanya’yı yönetirken ne devletin kaşesi ne sistemin maşası olacağız, biz sizlerin bir neferi olarak gece gündüz birlikte çalışacağız, birlikte üreteceğiz, birlikte kazanacağız ve birlikte yöneteceğiz’ dedi.

Mahmutlar Beldesi’nin Türkiye’nin bir çok ilçesinden büyük olduğunun altını çizen MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, ‘Mahmutlar bugün bir kez burada kendini gösterdi. Sizlerin bu sevgisi karşısında bizede Mahmutlar ve Alanya’yı en iyi şekilde yönetmek düşecek’dedi.

YENİ KATILANLARA ROZETLERİ TAKILDI
Seçim bürosunun açılışında partiye yeni katılan ve önceki gün Ak Parti’den istifa eden Garip Kodal, Büyük Birlik Partisi Mahmutlar eski Belediye Başkan Adayı Sadullah Saltalı, Halit Kandemir, İlhan Koçak ve Halil Uğurkutu’ya rozetlerini MHP Alanya İlçe Başkanı Cafer Uyar ve Adem Murat Yücel taktılar.

Yücel, partiye katılanlar ve belde belediye başkanları ile birlikte otobüsün üzerinden halkı selamladı.

Yücel, belediye başkanları ve vatandaşlarla okunan duanın ardından seçim iletişim bürosunun açılış kurdelasını kesti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.