Mehmet Erdoğan’dan “Büyük Buluşma” Daveti

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan’dan “Büyük Buluşma” Daveti

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan Yazılı Bir Basın Açıklaması Yayınladı.

Yaptığı açıklamada Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, 15- 16 Şubat tarihlerinde Muğla’da gerçekleştirecek olduğu programlara değinen Erdoğan şunları söyledi: “Bilindiği gibi 15- 16 Şubat tarihlerinde Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi Muğla’da bazı temaslarda bulunacak ve vatandaşlarımız ile kucaklaşacaktır. Daha önceden yapılan programların aksine sadece bir miting ile sınırlanmayacak olan programlar iki gün içinde Muğla’nın bütün ilçelerini kapsayacak şekilde hazırlanmış ve dürüstlüğü, siyaset adamlığı ve bilgeliği ile Türk Milletinin gönlünde taht kurmuş Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin katılımıyla şereflendirilecek açılışlar da tertiplenmiştir.”

Erdoğan; “Muğla Liderini Heyecan İle Ağırlayacağı Günü Beklemektedir”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Muğla’ya gelecek olmasının vatandaşlar arasında büyük bir heyecan uyandırdığına bizzat gerçekleştirdiği seçim çalışmalarında şahitlik ettiğini ifade eden Erdoğan; “Muğla Türkmen Beyi Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’yi ağırlamaya hazırdır. Muğlalı liderini heyecan ile ağılayacağı günü beklemektedir.” dedi.

15 Şubat 2014 Cumartesi günü saat 13.00’da Seydikemer ilçesinde programlarına başlayacak olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ilçelerdeki programlarının saatlerine MHP Muğla İl Başkanlığı’ndan ve İlçe Başkanlıklarından ulaşılabileceğini ifade eden Erdoğan; “Bütün hemşehrilerimizi Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de onurlandıracağı programlara katılmaya davet ediyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.