İmamoğlu’nu fethetti.

MHP İmamoğlu Belediye Başkan Adayı Gazi Adamhasan ve MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, binlerce vatandaşla birlikte yürüyerek İmamoğlu’nu fethetti. …

MHP İmamoğlu Belediye Başkan Adayı Gazi Adamhasan’ın, adaylığı belli olduktan sonra ilçesine gelmesi dolayısıyla yapılan karşılama törenine binlerce kişi katıldı. Gazi Adamhasan ve Hüseyin Sözlü’yü ilçe girişinde karşılayan binlerce vatandaş, şehir merkezinde bulunan MHP İmamoğlu İlçe Teşkilatı’na kadar yürüyerek gövde gösterisi yaptı. ”Başkan Sözlü” ”Başkan Gazi” sloganı atarak coşan İmamoğlu halkı, İmamoğlu’nu Fetih Yürüyüşü yaparak, Belediye Başkanlığını MHP’nin kazanacağının işaretini verdi.

ADAMHASAN-2MHP İmamoğlu Belediye Başkan Adayı Gazi Adamhasan, teşekkür konuşmasında, ”Herkesin içi rahat olsun. İsraf etmeyeceğiz, hoşgörülü bir belediyecilik anlayışıyla Yusuf yüzlü, Yunus gönüllü olacağım. Bilindiği gibi belediyeler devletin vatandaşa en yakın hizmet kapılarıdır. Mevcut imkanların sınırlı olduğu aşikardır. Ancak, bütün bunları aşacak projelerimiz ve yeterli kadrolarımız mevcuttur. Şurası iyi bilinmelidir ki; faydalanmak için değil, faydalı olmak için huzurlarınızdayım. Hepinize saygılarımı, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, ”İmamoğlu’nun her dönem MHP’nin favori ilçelerinden biri olduğunu belirterek, “zaman zaman iş kazaları yaşanmış olabilir fakat bu tabuyu bugün İmamoğlu’nda yıkmış durumdayız. İmamoğlu’ndaki 12 aday adayımızın birlik ve beraberlik içinde Aday olan Gazi Adamhasan kardeşimizin etrafında kenetlenmesi MHP’nin en fazla oy oranıyla belediye başkanlığını kazanacağını gösteriyor.” dedi.

KARŞILAMA TÖRENİ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ
Milliyetçi Hareket Partisi’nden İmamoğlu Belediye Başkan adayı seçilen Gazi Adamhasan’nın tanıtım toplantısı mitinge dönüştü. Tanıtım toplantısına, MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Sarıcam Belediye Başkan Adayı Av. Bilal Uludağ, MHP Karataş Belediye Başkan Adayı Süleyman Balıkçı, MHP İl İkinci Başkanı Hamit Yılmaz, MHP İmamoğlu İlçe Başkanı İsmet Erganiş, MHP Belediye Başkan aday adayları ve binlerce İmamoğlu’lu vatandaş katıldı. MHP İlçe teşkilat binasına önüne kadar yürüyerek gelen Başkan Sözlü, MHP İmamoğlu Adayı Gazi Adamhasan ve beraberindekiler, teşekkür konuşmaları yaptı.

MHP İMAMOĞLU İLÇE BAŞKANI İSMET ERGANİŞ’İN KONUŞMASI
Saygıdeğer İmamoğlulu hemşerilerim. Adaylık sürecinde çok kıymetli çalışmalarla partimize ivme kazandırmış aday adayı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugün yeni bir gün. Bugün bir ve beraber olmanın günüdür. Bu güzel gün hatırına Allah’tan dileğim, bize bu sevgiyle bu ilgiyle, bu muhabbet bağıyla siyaset yapmayı nasip etmesidir.

Biz Milliyetçi Ülkücü Kadrolar olarak, 8 Mahallemiz ve 19 Köyümüzle İlçe halkımızın tamamına adalet içerisinde kardeşlik hukuku içerisinde hizmet etmek için bu yola çıktık. Biz, ”İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” diyen Şeyh Edebali’nin bakış açısıyla siyaset yapıyoruz. Odağında insan olan bir siyaset anlayışıyla tüm İmamoğlululara hizmet etmek için geliyoruz. Cenab-ı Allah, Adayımız Gazi Adamhasan etrafında kenetlenerek yerel seçimlerde başarılı olmayı bizlere nasip etsin. Allah’ın izniyle kazanacağız başaracağız.

ADAMHASAN-3
MHP İMAMOĞLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GAZİ ADAMHASAN’IN KONUŞMASI
Saygıdeğer Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Sözlü, değerli İl Yöneticilerimiz, diğer İlçelerimizin değerli belediye başkan adayları, İlçe Başkanım ve Yönetimi, diğer siyasi partilerin yöneticileri, kıymetli Muhtarlarım, STK yöneticileri, basınımızın güzide temsilcileri hoş geldiniz. Elleri öpülesi analarım, kıymetli bacılarım, geleceğin ümidi gençlerimiz, muhterem hanımefendiler ve beyefendiler, bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan yiğit İmamoğlulular, hoşgeldiniz şeref verdiniz sefalar getirdiniz. Sözlerime başlamadan önce, hepinizi bizleri yaratan Allah’ın adıyla selamlamak istiyorum. Selamünaleyküm…

Yükümüzün ağır, sorumluluğumuzun çok fazla olduğunu biliyorum. Böyle bir sorumluluğu bize yükleyen Allah’ıma şükrediyorum. Bize bu görevi tevdi eden Saygıdeğer Genel Başkanım Devlet Bahçeli’ye şükranlarımı sunarak teşekkür ediyorum. Partimizin Genel Başkan Yardımcılarına, Genel Sekreterine, MYK üyelerine, Milletvekillerimize, İl Başkanım ve Yönetimine, İlçe Başkanım ve Yönetimine ve bizleri bugün de yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ediyorum.

Bugünlere gelmemde hiç bir zaman desteğini esirgemeyen, ‘’Bu adam benim babam’’ dediğim oğlu olmaktan gurur duyduğum, MHP İmamoğlu İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanımız Veli Adamhasan’a, huzurlarınızda teşekkür ediyor ellerinden öpüyorum. Bu vesileyle hakkın rahmetine kavuşmuş anamı da rahmetle anıyorum. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda beni hiç bir zaman yalnız bırakmayan sevgili eşime gerek maddi gerekse manevi desteklerini esirgemeyen kardeşlerime ve ayrıca gece gündüz tüm mesaisini benimle birlikte geçiren ekip arkadaşlarıma, Komuoyu yoklamalarında sorulan sorulara “Bu iş Gazi Adamhasan ile olur” diyebilen açık yürekli vatandaşlarıma, Milliyetçi hareket partisini hizmet noktasında umut olarak gören partimize dinamizim kazandıran aday adayı dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

2009 yılı yerel seçimlerinde bize gösterdiğiniz teveccühle gönüllerin başkanı yaptınız, 30 mart 2014’ de İmamoğlu’ na Belediye Başkanı yapacağınızdan hiç endişem yoktur. Çünkü, biz sizleri hiç yalnız bırakmadık. 29 mart’ta seçim kaybettik. 30 mart’ta kapı kapı dolaşıp helallik istedik. Halkımızın düğününde oynadık. Cenazesinde ağladık. Neşesini de paylaştık acısını da. Halkımız ise bizi her gittiğimiz yerde bağrına bastı. Allah nasip eder bu görev tarafıma verilirse tüm halkımızı kucaklayan bir yönetim sergileyeceğim.

Herkesin içi rahat olsun. İsraf etmeyeceğiz, hoşgörülü bir belediyecilik anlayışıyla Yusuf yüzlü, Yunus gönüllü olacağım. Bilindiği gibi belediyeler devletin vatandaşa en yakın hizmet kapılarıdır. Mevcut imkanların sınırlı olduğu aşikardır. Ancak, bütün bunları aşacak projelerimiz ve yeterli kadrolarımız mevcuttur. Şurası iyi bilinmelidir ki; faydalanmak için değil, faydalı olmak için huzurlarınızdayım. Hepinize saygılarımı, şükranlarımı sunuyorum. Beni size, sizleri Allah’a havale ediyorum. Sağolun, var olun.

MHP ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN SÖZLÜ’NÜN KONUŞMASI
MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise, yapılacak olan seçimlerin önemine değinerek, “Önümüzdeki yerel seçimler, anlam bakımından seçim olmaktan öteye geçerek, Türk Milletimizin Milli Mücadelesi halini alacaktır. Türkiye’de bir ilin Belediye Başkanı Ülkenin Başbakanı’na ‘Kürdistan’a Hoş Geldiniz’ diyebiliyorsa, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ‘Türkiye Kürdistan’ı’ ifadesi kayıtlara geçirilmek isteniyorsa bunun ne anlama geldiğini bilmek için müneccim olmaya gerek yok. Bu yüzden önümüzdeki yerel seçimler ülkemizin bekası, birlik ve beraberliğin devamı acısından son derece önemlidir. Türkiye’nin sigortası olan MHP’nin ve MHP’li kadroların işbaşına gelmesi elzem olmuştur’’dedi.

BAŞKAN SÖZLÜ: İMAMOĞLU TÜRKİYE’NİN EN YÜKSEK OY YÜZDESİNİ ALACAKTIR.
Başkan Sözlü, İmamoğlu’nun her dönem MHP’nin favori ilçelerinden biri olduğunu belirterek, “Zaman zaman iş kazaları yaşanmış olabilir fakat bu tabuyu bugün İmamoğlu’nda yıkmış durumdayız. İmamoğlu’ndaki 12 aday adayımızın birlik ve beraberlik içinde Aday olan Gazi Adamhasan kardeşimizin etrafında kenetlenmesi MHP’nin en fazla oy oranıyla belediye başkanlığını kazanacağını gösteriyor. Allah muhabbetinizi bozmasın, birlik beraberliğiniz daim olsun. Kıymetli İmamoğlu’lu hemşerilerimizin mübarek oylarıyla İmamoğlu’nda MHP’li kadroların işbaşına geleceğine inanıyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı olmak için yaklaşık bir yıldan bu yana Adana’nın ilçelerini karış karış gezerek fikirlerini halkla paylaştıklarını belirten Başkan Sözlü, “MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak İmamoğlu’nun her köyünde mutlaka bir akrabası olan sizlerden biriyim. İmamoğlu’nda oyların yüzde yüzene talibiz. Çünkü ben İmamoğlu’nda MHP’nin artık zirve noktasına geldiğine inanıyorum. Bu vesile ile hareketin İmamoğlu’nda bu noktaya gelmesinde emeği gecen başta parti teşkilatına, aday adaylarımıza ve tüm partili gönüldaşlarımıza çok teşekkür ediyorum, Allah hepinizden razı olsun.” dedi.

MHP ADAY ADAYLARI ADINA ALİ ŞİMŞEK KONUŞTU
İmamoğlu aday adayları adına bir konuşma yapan Ali Şimşek, “Bu gün tüm aday adayların bir arada birlik ve beraberlik içinde olması İmamoğlu’na artık MHP’li bir yönetimin gelmesi içindir. Tüm aday adayı arkadaşlarımı buraya gelerek Adayımız Gazi Adamhasan’a verdikleri desteklerden dolayı kutluyorum.” dedi.

Ali Şimşek, duygulu bir şekilde yaptığı konuşmada, ”Geçmişte olanları unutup yeni bir sayfa açtık. Bütün arkadaşlarımız İmamoğlu’nda seçim kazanma kararlılığını gösteriyorlar. Bu seçimde başarılı olacağız. Buna inandık ve yolumuza öyle devam edeceğiz. Belediye Başkanlığını kazanma noktasında elimizden gelen her türlü fedakarlığı yapacağımızı herkes görecektir. Allah yardımcımız olsun. Kazamız mübarek olsun.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.