Alemdar Öztürk’ten Bir Günde Dokuz Miting, Bir Açılış

AK Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Alemdar ÖZTÜRK, bir günde dokuz miting ve bir de seçim bürosu açılışı gerçekleştirerek önemli bir başarıya imza attı.

15 Şubat cumartesi günü sabahı Çamlıyol seçim bürosundan hareket eden Alemdar ÖZTÜRK ve partililer, küçük büyük demeden sıradaki köy ve beldeleri ziyaret ettiler.

Sırayla Soğukpınar, İmran, Kuzucak, Azizli, Tatarlı, Çataklı, Burhanlı ve Günlüce köyleriyle Mustafabeyli beldesini ziyaret eden Alemdar ÖZTÜRK’ün buradaki toplantıları köy mitinglerine dönüştü.

Uğradığı köylerde sevgiyle karşılanan ÖZTÜRK, kadınlara karafil dağıtarak gönülleri de fethetti. Köylülerin sorunlarıyla ilgilenerek projelerini anlattı, isteyenlerle resim de çektirdi.

Akşam ise ayağının tozuyla Ceyhan’ın Fatih Sultan Mehmet Mahallesindeki seçim bürosunu yaklaşık 3.000 kişilik mahallelinin katılımıyla açtı.

Yaptığı konuşmalarda Alemdar ÖZTÜRK; “ Bütün oyunlar bozulana kadar, durmak yok yola devam. AK Belediyeler mutlu insanlar için daima millet, daima hizmet. Bütün hemşehrilerimiz için onlarca projlerimiz ve AK Kadromuz hazır” dedi.

Açılışın ardından Alemdar ÖZTÜRK’ün 3 ayrı köye daha cenaze taziyesi ziyaretine gittiği de öğrenildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.