TEPEBAŞI’NDA BAYRAM SORUNSUZ YAŞANIYOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından alınan önlemlerle ilçe halkı Kurban Bayramı’nı sorunsuz yaşıyor. Kurban satış yeri Muttalıp’taki Tepebaşı Belediyesi kurban nakil durağından Uluönder Kapalı Pazaryeri Kurban Kesim Alanı’na ücretsiz kurban nakil araçları tahsis edildi.

Uluönder Kapalı Pazaryeri’nde belediyece hazırlanan kurban kesim alanı, bayramın ilk günü, vatandaşların ücretsiz, sağlıklı ve huzurlu bir ortamda kurban kesimini gerçekleştirmeleri için hizmet verdi. Kurban kesimine Tepebaşı Belediyesince görevli veteriner refakat etti. Sağlık işleri Müdürlüğü personelinin de hazır bulunduğu kurban kesim alanında, vatandaşlara ücretsiz çay ve çorba ikram edildi.

Öte yandan, belirlenen yerlerin dışında kurban satış ve kesimin engellenmesi için görevlendirilen zabıta ekipleri, kurallara aykırı satış ve kesim yapılmaması için görevlerinin başındaydı. Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Çevre Müdürlüklerince oluşturulan acil müdahale ekipleri de bayram boyunca kent halkının hizmetinde olmaya devam ediyor.
Tepebaşı Belediyesi’nin verdiği hizmetten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar emeği geçenlere teşekkür etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.