Yücel: Hiç kimse işinden olmayacak

MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, kamu kurumları ziyaretine devam etti. Yücel, “Ne Alanya, ne de belde belediyelerdeki arkadaşlar mağdur olmayacak” dedi.

‘Hiç kimse işinden olmayacak’
ilce-tarim-ziyaretiALANYA İlçe Tarım Müdürlüğü’nü ziyaret eden Yücel, birimleri de gezerek personel ile görüştü. Kendisi de ziraat mühendisi olan Yücel, stajını yıllar önce İlçe Tarım Müdürlüğü’nde yaptığını belirterek, Alanya’da dört mevsim tarım projesi üzerinde çalıştığını kaydetti. İlçe Tarım Müdürü Mehmet Rüzgar’ı ziyaret eden Yücel ve ekibi, personele çalışmalarında başarılar diledi.

Yücel, kamu ziyaretlerine Alanya Belediyesi ile devam etti. Hasan Sipahioğlu’nun 20 Şubat’ta izne ayrılmasından sonra göreve getirilen Alanya Belediye Başkanvekili Kemal Dere’yi ziyaret eden Yücel, belediye birim amirleri ve personelden oy istedi. Büyük Alanya’da yönetimi devraldıkları gün aynı personel ile yola devam edeceklerinin sözünü veren Yücel, “Biz hiç bir personelin ne yeri ne de mevkisi ile uğraşmayacağız.

hic_kimse_isinden_olmayacak-kBelediye bünyesinde şirket elemanından işçisine ve memuruna herkesle sevgi ve saygı çerçevesi içinde çalışacağız. Belde belediyelerde görev yapan arkadaşlarımız da görevlerine devam edecek. Kesinlikle bir kişi dahi işten çıkartılmayacak. Büyük Alanya’ya daha kaliteli hizmet için yeni iş istihdamı sağlanacak” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.