Çalışkan ÇÜ’de öğretim Üyeleriyle buluştu

CU-uyeleriyle 2Çukurova Üniversitesi’nden öğretim Üyeleriyle buluşan Çalışkan, Üniversite-Belediye işbirliğini hayata geçireceklerini söyledi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan Çukurova Üniversitesi’nde öğretim üyeleriyle bir araya geldi. Projelerini anlatan Çalışkan Üniversitelerin kente katkısının önemine değindi.

“ÜNİVERSİTE – BELEDİYE İŞBİRLİĞİNİ SAĞLAYACAĞIZ”

Adana’nın eğitimde arzu edilen yerde olmadığını belirten Çalışkan, “Adana’ya özellikle de Seyhan’a baktığımızda, suç oranları çok yüksek. Bu da eğitimle orantılı. Nasıl ki Adana depremde 2. Bölgede ise maalesef sosyal açıdan 1. derece deprem bölgesi gibi. Bu nedenle Sosyal açıdan da gelişim sağlanmalı. Biz de Sosyal, kültürel ve ekonomik gelişim için Üniversite-Belediye işbirliğini geliştireceğiz. Üniversitelerden faydalanarak sorunları çözeceğiz. Kentsel dönüşümü, sosyal dönüşümle birlikte yapacağız” dedi.

“TEKNOKENT’İ SEYHAN’A GETİRECEĞİZ”

Seyhan’ın gelişmesi için her türlü materyali kullanacaklarını ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan şöyle konuştu;

“Bu amaçla Çukurova Üniversitesi’nden ve Öğretim Üyelerinden faydalanacağız. Ayağı yere basan ve kaynağı belirlenmiş projeleri Seyhanlı’nın hizmetine sunacağız. Ayrıca kısaca Teknokent olarak bilinen Çukurova Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nin tüm imkânlarından faydalanacağız. Bilimle Belediyeyi buluşturacağız. Kısaca Teknokenti Seyhan’a getireceğiz”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.