MHP Sincan’da iddialı, partililer gece gündüz çalışacak

sincanMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Sincan İlçe Başkanlığı düzenlediği programla belediye meclis üyesi adaylarını adaylarını tanıttı.

Aday tanıtım toplantısında konuşan MHP Sincan Belediye başkan adayı Hasan Altın, “Allah’ın izni ile başlangıçtan beri yaptığımız çalışmalarla, anketlerle Sincan’da Milliyetçi Hareket Partisi şu anda önde.” dedi. Tüm partililere çalışmaya devam etmelerini isteyen Altın, “Kesinlikle açık ara kazanmamız gerekiyor. Bunu arkadaşlarıma da söylüyorum. Gerekirse iki saat uyuyacağız, gerekirse beş saati geçmeyecek uykumuz. Gece gündüz, çalışacağız. Ulaşamadığımız kimse bizim değildir felsefesiyle hareket ediyoruz. Bütün vatandaşlarımıza ulaşacağız. 30 Mart akşamı inşallah bu sandıklar patlayacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sincan emanetçilerin elinde olmayacak. Sincan sahiplerinin elinde olacak. İnşallah beş yıl boyunca da hep beraber yöneteceğiz. Acımızda da bir olacağız, tasamızda da bir olacağız. En büyük vaadim budur. Herkes bir kişi getirdiği zaman bunlar bitiriyor.” diye konuştu.

“SIKILMADIK EL BIRAKMAK İSTEMİYORUZ”

Altın, sözlerine şöyle devam etti: “Sıkılmadan usanmadan çalışıyoruz. Sıkılmadık el bırakmak istemiyoruz bırakmak istemiyoruz. Onun için bu çalışmalarımız hızla devam ediyor. İnanın çok ciddi mesafede yol alıyoruz. Bundan eminim çünkü siyaset tecrübem bana bunu gösteriyor. Vatandaşlarımız, hemşehrilerimiz ellerimizi sıkarken, gözlerimize bakarken, o sıcaklığı hissediyorsunuz. Vatandaşlarımız diyorlar ki bu seçim sizin. Allah’ın izni ile size Sincan’ı emanet edeceğiz diyor. Tabiî ki rakibimiz bundan çok ciddi rahatsız oldu. Zannediyorlardı ki biz bu seçimi alır geçeriz. Hiçte öyle olmadı. Çünkü bu Sincan’a yabancı olanlar, Sincan’da bir gecesini dahi geçirmemiş olanlar, Sincanlıyı, Çorumluyu küçük görenler, bir gün seçimin geleceğini hesaplayamadılar. Allah başımızı dik, alnımızı ak eylesin. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.