Devlet Bahçeli: Dolarları kefenin neresine koyacaksın?

yozgat-mDevlet Bahçeli, iddia edilen ses kayıtları üzerinden Başbakan Erdoğan’a sert çıktı..

MHP Lideri Devlet Bahçeli , iddia edilen ses kayıtları üzerinden Başbakan Erdoğan’a yüklendi. “Kefenin cebi mi vardı?” diyen Bahçeli, “Dolarları kefenin neresine koyacaksın?” diye sordu… Ayrıca Bahçeli, problemlerin demokrasi ile çözülmesinin önemine vurgu yapıp Ukrayna örneğini gösterdi..

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim çalışmaları için Yozgat ‘taydı. Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği ileri sürülen ses kayıtları gündeminde olan Devlet Bahçeli, “Oğluna diyor ki, evde ne var ne yok sıfırla… Amcana gönder, abine gönder şunu et, bunu et vesaire…” şeklinde konuştu..

Bahçeli’nin eleştirileri sert oldu, “Eğer bu doğru ise sayın Başbakan yazıklar olsun sana. Türkiye’yi bu hale getirmenin hiç gereği yoktu. Ne olacak yani. Her toplantıda kefenle gösteri yapıyordun. Kefenin cebi mi vardı?dolarları kefenin neresine koyacaksın?” diye sordu.

Bahçeli, yolsuzluk ve rüşvet iddiaları için kritik uyarılarda da bulundu. Toplumun kırılma noktasında olduğunu vurgulayan MHP Lideri, “İşte bugünkü toplumun kırılma noktası burasıdır. Eğer bunun tedbiri alınmazsa… Erdoğan ya kendini, ya da Tükiye’yi aklayacak. Aksi taktirde Türkiye’de sosyal hareketler başlarsa bunlar tehlikeli olur.” ifadelerini kullandı..

Bahçeli, problemlerin demokrasi ile çözülmesinin önemine vurgu yaptı. Uyarılarına Ukrayna örneğini vererek, “Sosyal hareketler ve diktatörlerin devrilmesi hep yolsuzlukla başlar. Şimdi de Ukrayna’yı görüyorsunuz. 15 gün içinde 86 kişi öldü. Devlet Başkanı evini barkını bırakıp kaçtı. Böyle bir Türkiye’yi yaşamamak lazım.” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.