Petrol-İş Sendikası’ndan MHP’li adaylara tam destek

1 mart2MHP Adayları Hüseyin Sözlü, Abdullah Çalışkan, Ali Uğur Akbaş ve Bilal Uludağ Petrol-İş Sendikasında üyelerle bir araya geldiler,

– Petrol-İş Sendikası Genel Yönetim Sekreteri Ahmet Kabaca, ”Biz MHP’nin adaylarını tanıyoruz. Aday arkadaşlarımıza sahip çıkılmasını istiyoruz” dedi. Kabaca’nın bu sözleri salonu dolduran işçiler tarafından alkışlandı.

ADANA- Her zaman emeğin yanında, emek sömürüsünün ise karşısında olan Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP), Türk-İş’e bağlı Petrol-İş Sendikası Adana Şubesi’nden tam destek geldi.

PETROL-İŞ’İ ZİYARET
MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş, MHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ, Petrol-İş Sendikası tarafından düzenlenen toplantıya katılarak birer konuşma yaptılar. Petrol-İş Sendikası Genel Yönetim Sekreteri Ahmet Kabaca’nın da katıldığı toplantıda Adana Şube Başkanı Abdul Mecit Dönmez tarafından adayların tanıtımı yapıldı.

SÖZLÜ’DEN ÖNEMLİ TESPİT
Sözlü, burada yaptığı konuşmada, işsizlikte Şırnak ile birlikte Türkiye birincisi olan Adana’da istihdamı artırmak için tüm çabayı göstereceklerini belirterek, ”Sabancıların Adana’daki fabrikalarında 35 bin işçi çalışıyordu. Sabancılar fabrikalarını kapatarak Adana’dan ayrıldılar. Şu an Adana Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tüm fabrikalarda çalışan sigortalı işçi sayısı Sabancıların çalıştırdığı işçi sayısı kadar değildir. Adana’nın bu sorununu çözmek için sermayeye, yatırımcıya iyi ev sahipliği yapacağız. Onlara itibar göstereceğiz. Onlara her türlü kolaylığı sağlayacağız. Sermaye misafir, belediye başkanları ev sahibidir. Ev sahibi iyi davranırsa misafir de rahat eder. Adana’nın kaybettiği irtifayı yeniden yükselteceğiz. Adana’da üniversite sayısını 10’a yükselteceğiz. Adana’yı bir medeniyet ve kültür merkezi yapacağız” dedi.

ÇALIŞKAN, “TÜRKİYE YERİNDE SAYIYOR”
MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan da konuşmasında, Türkiye’nin ve Adana’nın içinde bulunduğu ekonomik durumunu anlattı. Cari açığın 52 yılda 52 milyar dolar iken son on yılda 320 milyar dolara çıktığını söyleyen Çalışkan, ”Hani diyorlar ya ‘nereden nereye’ diye; Türkiye’nin bir yerden bir yere gittiği yok. Türkiye 20 yıldır yerinde duruyor, yerinde sayıyor. Türkiye yıllardır Dünya ölçeğinde 16’ıncı veya 17’inci sıralamadan kurtulamıyor” dedi.

AKBAŞ, “ÖLÜMÜ GÖSTERİP SITMAYA RAZI ETTİLER”
MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş, bugüne kadar Çukurovalılara hep ölümü gösterdiklerini ve sıtmaya razı ettiklerini ifade ederek, ”Ama biz Çukurova’nın sorunlarını çözmeye geliyoruz. Maalesef Çukurova Belediyesi bugüne kadar asli görevlerini dahi yerine getirememiştir. Bir beş yıl daha Çukurova’mızı geriye götürmelerine müsaade etmeyeceğiz. Bundan sonra Kuvayı Milliye ruhu ile çalışıp Çukurova’yı bir yerlerin kalesi değil, halkın kalesi yapmaya geliyoruz” dedi.

ULUDAĞ, “SARIÇAM’I MODERN ŞEHİR YAPACAĞIZ”
MHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ ise, ilkeli, şeffaf ve dürüst belediyecilik ilkesi ile yöneteceklerini, köy ile şehir arası bir görüntüye sahip olan Sarıçam’ı modern bir şehir haline getirmenin hayalini kurduklarını ve projelerini buna göre hazırladıklarını söyledi.

KABACA,”MHP’NİN ADAYLARINA SAHİP ÇIKILMASINI İSTİYORUZ”
Petrol-İş Sendikası Genel Yönetim Sekreteri Ahmet Kabaca da toplantıda son konuşmayı yaparak MHP adaylarına açık destek verdiklerini söyledi. Kabaca, ”Biz MHP’nin adaylarını tanıyoruz. Aday arkadaşlarımıza sahip çıkılmasını istiyoruz” dedi. Kabaca’nın bu sözleri destek buldu ve salonu dolduran işçiler tarafından alkışlandı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.