Sözlü’den huzur ve güven vurgusu

3 mart (3)MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sözlü, binlerce coşkulu vatandaşa hitap etti:
“İnsanları Türk-Kürt diye ayıranlara ve bin yıllık kardeşliğimizi bozmak isteyenlere güle güle demek için 30 Mart hepimize tarihi bir fırsat sunacaktır”

“Her gün TV’lerde ve meydanlarda muhalefete, cemaatlere bağıran, çağıran Hükümet kanadından ihanete tek bir eleştiri dahi gelmiyor”

“30 Mart 2014 Adana için bir milat olacaktır. Halkımızın bugüne kadar arzu ettiği ama ulaşamadığı hizmetlerin en güzelleri sizlerle buluşacak. Adana güven ve huzurun başkenti olacak”

Sözlü’den huzur ve güven vurgusu

ADANA- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram, MHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ geniş kitlelerle buluşmaya devam ediyorlar. Binlerce insana hitap eden MHP’li adayların Sarıçam ve Yüreğir’de de heyecan ve coşkuyla karşılanma görüntüleri devam ediyor.

ADANA’DA YENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK
Sarıçam’ın Kürkçüler (Dağcı), Buruk mahallelerinde MHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ ve Yüreğir’in Ulubatlı Hasan ile PTT Evleri Mahallelerinde ise MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram’la düzenlenen açık hava toplantılarında binlerce kişiye hitap eden Başkan Sözlü, 30 Mart 29014 tarihinden sonra Adana’nın yeni bir döneme gireceğini söyledi.

30 MART ADANA İÇİN BİR MİLAT OLACAKTIR
Hüseyin Sözlü “İşte 30 Mart 2014 Adana için bir milat olacaktır. Halkımızın bugüne kadar arzu ettiği ama ulaşamadığı hizmetlerin en güzelleri sizlerle buluşacak. Adana güven ve huzurun başkenti olacak. Ama bu seçimin daha büyük önemi var. 30 Mart 2014 tarihinden sonra bölücüler, bu vatanın sınırlarını yeniden çizeceklerini söylüyorlar. Her gün TV’lerde ve meydanlarda muhalefete, cemaatlere bağıran çağıran Hükümet kanadından ihanete tek bir eleştiri dahi gelmiyor” dedi.

BÖLÜCÜLÜK, YOLSUZLUK, UĞURSUZLUK SARMALI
Sözlü şöyle devam etti:
“Diğer taraftan Adana’da ise Yörükleri görünce Yörüklük nutku atanlar, Kuzeyde başka, Güneyde başka konuşanlar, partisinin PKK’ya açtığı özgürlük yolunu sizlere ‘Barış projesi’ diye satanlar var. Siz onları biliyorsunuz. Dolayısıyla 30 Mart seçimleri, etnik temelli bölücülük, yolsuzluk, uğursuzluk sarmalındaki gelişmelere verilecek bir cevap olarak da görülmelidir. İnsanları Türk-Kürt diye ayıranlara ve bin yıllık kardeşliğimizi bozmak isteyenlere güle güle demek için 30 Mart hepimize tarihi bir fırsat sunacaktır” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.