Mobil hizmet aracında tatbikat

Mobil hizmet aracında tatbikat

İstanbul CNR’a kurduğu stantla CEBIT Bilişim Fuarının en gözde belediyesi olan Yenimahalle Belediyesi’ni CHP Genel Başkan Yardımcısı GÖKHAN GÜNAYDIN ve Bülent Tezcan ziyaret etti.

Yenimahalle Belediyesi’nin hizmetlerinde kullandığı bilişim teknolojileri hakkında bilgi alan ve mobil hizmet aracını inceleyen Günaydın ve Tezcan, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı çalışmaları nedeniyle tebrik etti. Günaydın’dan övgü CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Günaydın beraberinde, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ile birlikte Yenimahalle Belediyesi’nin standına konuk oldu.

Yenimahalle Belediyesi’nin e-belediyecilik ve bilişim uygulamaları hakkında bilgi alan Günaydın, “Sosyal demokrat belediyelerimizin halka hizmette teknolojiyi kullanmaları ve sosyal demokrat ilkeler ışığında hizmet üretmelerinden gurur duyuyoruz. Belediyelerimiz yaptıkları çalışmalarla yüz akımız olmaya devam ediyor” dedi.

Tezcan’a mobil hizmet İstanbul ilçe belediye başkanları ile birlikte Yenimahalle standını ziyaret eden Bülent Tezcan da mobil hizmet aracını inceledi. Tezcan, beş yıldır hizmette olan engelli, yaşlı ve hastaların sıkıntı çekmemesi amacıyla evlerinden ödemelerini yapmayı sağlayan mobil hizmet aracı hakkında yetkililerden bilgi aldı. Bunun sosyal demokrat bir belediyeye yakışır bir hizmet olduğunu söyleyen Tezcan, “Mobil araç ile hem belediye vergilerini tahsil etmiş oluyor hem de vatandaşı yormuyor” diye konuşlu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.