Yücel’den taksicilere kullanışlı durak sözü

alanya-2-mMHP Adayı Yücel, Oba Birlik Taksi esnafı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Taksicilere yönelik projelerini açıklayan Yücel, “Bizim öncelikli projemiz taksicilerimize daha güzel, ferah ve kullanışlı tek tip duraklar yapmak olacak” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, seçim çalışmalarına dün Oba beldesi ve civarında devam etti. Çalışma temposunu arttıran Yücel, dün sabah ilk olarak Oba Birlik Taksi esnafı ile bir araya geldi.

Yücel’e simitli kahvaltı ikram eden taksiciler, “Doğru düzgün bir durağımız bile yok” dediler. Taksicilerin tamamının katıldığı toplantıda sorunları dinleyen Yücel, “Taksici esnafımız, mahallemizin, beldemizin yüz akıdır. 24 saat görev yapan şoför arkadaşlarımız yeri geliyor o sokağın gece bekçisi oluyor. Alanyamıza dışarıdan gelen misafirlerimiz ilk önce taksici ile diyalog kuruyor. Bu arkadaşlarımız tanıtımdan tutun birçok konuda Alanya’yı temsil ediyor. Ancak üzülerek ifade ediyorum, birçok sorunları var. Bizim öncelikli projemiz taksicilerimize daha güzel, ferah ve kullanışlı tek tip duraklar yapmak olacak” dedi.

Yücel’in sorunlarına çözüm olacağına inandıklarını belirten Durak Başkanı Mehmet Çelik, “Varlık içinde yokluk çekiyoruz. 30 taksi ile 3 ayrı durakta hizmet vermeye çalışıyoruz. Ancak daha doğru düzgün bir durak alanımız dahi yok. Adem başkanımızın göreve gelince bu sorunları çözeceğine inanıyorum” dedi. Toplantının ardından taksiciler Yücel ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

alanya-2-k

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.