BİLAL ULUDAĞ İSTEDİ, BÜYÜKŞEHİR ASFALTLADI

saricam-asfaltADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MHP SARIÇAM BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BİLAL ULUDAĞ’IN ÇAĞRISI ÜZERİNE, SARIÇAM’DA ASFALT ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİ ZİHNİ ALDIRMAZ, MHP SARIÇAM İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BİLAL ULUDAĞ’IN SEÇİM BÜROSUNA İADEYİ ZİYARETTE BULUNDU. ZİHNİ ALDIRMAZ VE BİLAL ULUDAĞ, TUFANBEYLİ CADDESİ’NDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN ASFALT ÇALIŞMALARINI İZLEDİ.

Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri, MHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ’ın çağrısı üzerine, Sarıçam ilçesi Tufanbeyli Caddesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam İlçe Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ’ın Seçmen İletişim Merkezi’ni ziyaret eden ve ardından Uludağ’la birlikte asfalt çalışmalarını yerinde izleyip denetleyen Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, hizmete son güne kadar devam edeceklerini söyledi.

Sarıçam’a 4 yıl boyunca aralıksız hizmet götürdüklerini belirten Zihni Aldırmaz, “Seçime 10 gün kadar bir süre kalmasına rağmen asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bilal Uludağ kardeşimiz daha seçilmeden ilçesine hizmet aşkıyla yanıp tutuşuyor. Kendisi bizden asfalt hizmeti talep etti ve biz de vatandaşımızın ihtiyacı olan asfalt çalışmasını gerçekleştiriyoruz. Umarım hizmet önümüzdeki dönemde de devam eder. Birlikte hareket eder, el ele verirsek, tek vücut olur, sağlam durursak hizmet sürer. Belediyede iyi bir kadromuz var ve bunu koruyabilirsek hizmet kesiltisiz devam eder. Sarıçam’ın nüfusu şu anda 100 bin. Biz çalışmalarımızı, planlarımızı şehir 1 milyon kişiymiş gibi, geleceğe dönük yaptık. Sarıçam’ın planlaması çok iyi yapıldı. Resmi kurumların burada olması gerek” dedi. Zihni Aldırmaz, yağmurda çamurda sorun yaşayan Sarıçamlının, asfalt sorununu çözmek için olanakları sonuna kadar zorladıklarını açıkladı.

GELECEK SARIÇAM’IN

Zihni Aldırmaz şöyle devam etti, “Sarıçamlı okuluna, eğlencesine, devlet dairesine yürüyerek gidebilmeli. Bir ilçenin cazibe merkezi olmasının en önemli şartlarından birisi budur. Biz bunların hepsinin planladık. Gelecek Sarıçam’ın.”

ZİHNİ ALDIRMAZ’IN SARIÇAM’A HİZMETİ BÜYÜK

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın göreve geldiği günden bu yana Sarıçam’a önemli hizmetlerde bulunduğunu ve seçime yaklaşık 10 gün kalmasına rağmen asfalt çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Bilal Uludağ, Sarıçam Belediye Başkan Adayı olmasının ardından, kendisinin bilgi ve tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceklerini belirtti. Bilal Uludağ, Tufanbeyli Caddesi için Büyükşehir’den talep ettikleri asfalt çalışmasını kendilerinden esirgemeyen Zihni Aldırmaz’a minnettar olduklarını kaydetti.

Zihni Aldırmaz ve Bilal Uludağ, asfalt çalışması yapılan Tufanbeyli Caddesi civarındaki vatandaş ve esnafla bir araya geldi. Vatandaş ve esnaf Zihni Aldırmaz’dan önce hizmete hasret kaldıklarını söyledi. Bölge halkı, Zihni Aldırmaz’a, Sarıçam’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.