MHP’li Karakaya: Devletin Çivileri Tamamen Çıktı

golbasi-kMHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya seçim çalışmalarını Gölbaşı ve Çankaya’da ilçelerinde sürdürdü.

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya seçim çalışmalarını Gölbaşı ve Çankaya’da ilçelerinde sürdürdü. Karakaya, “Devletin çivileri tamamen çıktı. Polislerin, savcıların, hekimlerin yerleri değiştiriliyor. Paralel devlet diyorlar. 11 yıldır iktidarda olan sizsiniz bunun hesabını siz vereceksiniz” dedi.

Karakaya, partisinin Gölbaşı İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği mahalle toplantısına katıldı. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın da bulunduğu toplantıda konuşan Karakaya, “Devletin çivileri tamamen çıktı. Polislerin, savcıların, hekimlerin yerleri değiştiriliyor. Paralel devlet diyorlar. 11 yıldır iktidarda olan sizsiniz bunun hesabını siz vereceksiniz. “Neden Gölbaşını kaybedelim bunca hizmetin sonrası dürüstlükten mi?’ Gölbaşı’nı alan Ankara Büyükşehir Belediyesini de alır. Milletin artık sabrı kalmadı. Biz Hazreti Ömer olamayız ama en azından onun cemaatinden olabiliriz. O para kutularındakilerin hesabını da sorar bu millet” dedi.

Karakaya toplantının sonunda Gölbaşı Seçim İletişim Merkezinin açılışına da katılırken, açılış töreninde dualar okundu.

Karakaya, Gölbaşı Seçim İletişim Merkezi açılışının ardından MHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Sadık Aslan ile bir araya geldi. Kuğulu taksi durağına geçen iki belediye başkanı adayı, burada taksicilerle simit yiyip çay içti. Çankaya halkını ve esnafını otobüsten selamlayan Karakaya, Yüzüncü Yıl Seçim İletişim Merkezi’nin açılışını da yaptı. Geleneksel çadırdan oluşturulan seçim iletişim merkezinin açılışına çok sayıda vatandaş katıldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.