Akgemci: 30 Martta zaferimizi ilan edeceğiz

tahir-akgemciden-elbistan-ziyareti-2Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Akgemci, MHP Elbistan İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Akgemci, MHP Elbistan İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Aracından inmesiyle omuzlara alınan Akgemci, parti ziyaretinin ardından seçim bürosunu ziyaret ederek burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Akgemci, daha sonra seçim bürosu önünde toplanan partililere hitap etti. Akgemci, seçim bürosu önünde yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Gecenin bu saatinde bu coşkunuz, bu heyecanınız bizleri mutlu ve mesut etti. Allah sizleri de mesut etsin. Burada Abdullah Başkanımızla beraber Kahramanmaraş’ta Büyükşehir her ikisi inşallah 30 Mart’ta zaferimizi ilan edeceğimizin işareti bu coşkunuz bu samimiyetinizdir. Şimdiden hayırlı olsun diyorum. Ben eski bir ülkü ocaklıyım, Gençlik Kollarından yetiştim sağ olun sizleri görünce heyecanlandım bu mutluluğu bana yaşattınız. Belediyeleri hepsini birden kazandığımızda bu belediyeler imkânları, büyükşehrin bütçesi buralara hizmet olarak siz gençlerin eğitimine, sağlığına, kişisel gelişimine yansıyacak. Abdullah başkanımızın sizlere verdiği her söz bizim sözümüzdür. Belediyecilik tarihinde inşallah bir destan yazacağız. Bu destanın kahramanları da sizlersiniz. Allah coşkunuzu kaybettirmesin, emeklerinize sağlık, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu coşku 30 Mart’taki zaferin de bunlar gibi işaret fişekleridir. Hepiniz sağ olun, Allah’a emanet olun.”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Akgemci’nin konuşmasının ardından seçim bürosu önünde toplanan vatandaşlara seslenen Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, şunları söyledi:

“Bugün mahalle toplantıları yaptım. Söyledikleri yalanlar ortaya çıkıyor. Bugün Uzun Çarşı’daydım. Uzun Çarşı’da esnafımızın şikâyetlerini dinledim. Şikâyetleri şuydu; bu bölgede hiç aydınlatma aracı yok. Bir bakıyoruz ki kendisi açıklama yapıyor 15 bin tane ışıklandırma yaptım diyor. Şehrin merkezinde ışıklandırma yok. Orhangazi Mahallesi’ne gittim, Cumhuriyet Mahallesi’ne gittim mahalle sakinleri ile bir toplantı yaptım. Sizlerle ilgilendiler mi dedim. Dediler ki; ‘başkanım sen gittin hizmet gitti. 5 senedir buralara uğramadılar, hiçbir şekilde asfalt dökmediler’ dediler. İlanlarına bakıyorum 300 kilometre asfalt döktük, nerede? Bugün gazetede bir manşet okudum. Manşette aynen şu şekilde diyor: ‘sanayi esnafını ziyaret ettim, projelerimiz yarım kaldı geldiğimde tamamlayacağım.’ Sanayi esnafımız var mı burada? Ne projesi var? Niye yalan söylüyor? Geldi mi yanınıza. Geldiği zaman hesap soracaksınız. Niye yalan söylüyorsun, niye talan yapıyorsun. İtfaiyenin, Cela Garajının parasını gidip sanayiye harcayacaksın, duvarlarını çektirseydin aydınlatmasını yaptırsaydın. Kovalayacağız onu, Makedonya’ya kadar kovalayacağız. Diyor ki adam amfi tiyatro yaptım. Bu millet aş istiyor, iş istiyor. Bu gençlerimiz aş istiyor, iş istiyor sen daha tiyatro peşindesin. Gazetede bir haber gördüm, ‘Atıksu Artıma Tesisi Yapılıyor’. Yalan atıksu artık Maraş Büyükşehir belediyesinin sorunu, Elbistan Belediyesi’nin sorunu değil. Yalan söyleyerek, manşetlerde çıkıyor. 30 Mart’ta ne diyoruz, bunun yalanına, talanına, yeşiline son. 30 Mart’ta hep beraber belediyeye sizlerle beraber gireceğim.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.