Yücel’den imalı teşekkür

yucel-kMHP Adayı Yücel, beşinci seçim ofisini sağanak yağmura rağmen yüksek bir katılımla Demirtaş’a açtı. Açılışta coşkulu partilere seslenen Yücel, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse’nin ‘Alanya hizmete susamış’ sözüne atıfta bulunarak “Bunu tespit eden, Alanya’yı tecrübesi ile yeniden yöneteceğim diyen adayın il başkanı” dedi.

Önceki gün Büyük Alanya için projelerini açıklayan MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yücel, 5. seçim ofisini Demirtaş’ta binlerce kişinin katılımı ile açtı. Demirtaş merkezde açılan seçim ofisinin açılışına Alanyalı eski Karaman Milletvekili Hasan Çalış, MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, İl Başkanı Osman Çetin, MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, İlçe Başkanı Cafer Uyar, belediye meclis üyesi adayları, kadın kolları ile Demirtaş merkez ve köylerden çok sayıda vatandaş katıldılar. Alanya, Mahmutlar, Avsallar ve Konaklı’da olmak üzere dört seçim bürosu açılışı yaptıklarını belirten Yücel, “Bugün beşinci seçim büromuzu, Demirtaş beldemizde açmanın gururunu yaşıyoruz. Bize bu gururu yaşatan Demirtaş belde teşkilatımıza ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım” dedi.

‘EN BORÇLU BELEDİYE OLMASI İNCİTİYOR’
Demirtaş’ın bölge için önemine değinen Yücel, “Sizlerin hâkimi olmak için değil, hadimi olmak için göreve talip olduk. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Allah izin verirse Cuma günü tanıttığımız projelerimizin tamamını gerçekleştirip, halkımızın hizmetine sunacağız. Alanyamızı, 15 yıldır garip bir zihniyet yönetiyor. Alanyamız turizmin başkentidir. Tarımsal üretimde de hatırı sayılır bir potansiyele sahiptir. Bunlar belediye için gelir, ekonomik güç demektir. Zaten istatistiklere göre; Alanyamız 40 ilden ekonomik anlamda, 16 ilden de nüfus anlamında büyüktür. Dolayısı ile Alanyamızın ülke ekonomisine katkısı küçümsenemez. Hal böyleyken, Alanya belediyesinin, Türkiye’de en çok borcu olan 10 belediyeden birisi olması gururumuzu incitiyor” şeklinde konuştu.

‘AK PARTİ İL BAŞKANI BİLE GERÇEĞİ GÖRMÜŞ’
Giderayak kredi ile borçlanan bir belediyenin olduğunu belirten Yücel, “Alanya böyle bir yönetimi hak etmiyor. Son meclisten, kredi ile borçlanmak için, başkanın yetki almasını hayretle izledik. Atalar yadigârı bu şehrin, bütün kaynakları israf edilmiştir. Hizmet olarak, insanımız ile buluşturulamamıştır. Sorunlarımız büyüdükçe büyümüştür. Ak Parti İl başkanı diyor ki, ‘Alanya hizmete susamış.’ Bunu tespit eden kim, Alanya’yı, tecrübesi ile yeniden yöneteceğim diyen adayın il başkanı. Kendisine, bu tespitinden dolayı buradan teşekkür ediyorum. Kendi il başkanının bile hizmetinden memnun olmadığı, bu yöneticiden sizler memnun musunuz?” diye konuştu. “Bugüne kadar, yüzümüze bakmayanlar, bugün, köylerimize ve köylülerimize, itibar etmeye başladı” diyen Yücel, şöyle devam etti:

‘BİR ÇAKIL TAŞI HİZMETİ OLMAYANLAR’
“Buralarda, bir çakıl taşı dahi, hizmeti olmayanlar, şimdi köye park vaat eder oldu. Daha önce hizmete yetkilerinin olmadığını, ehliyetlerinin yokluğundan, köylü vatandaşlarımız ile beraber olamadıklarını ifade ediyor. Yeni yasa ile hizmet getirecekleri, yalanlarına devam ediyor. Hizmet gönül işidir. Soruyorum size, bırakın hizmeti, Yayla ve köylerimizdeki, bunca yapılan, festivallere katılmama sebebi, gönülsüzlük mü, ehliyetsizlik mi? Araç kullanacak ehliyetiniz yoksa şoförünüz de mi yoktu? Bizim gönüllerimiz bir kültürümüz birdir. Yaylalarımız bir, festivallerimiz bir. Buradan söz veriyorum bugüne kadar, yaylalarımızda ve köylerimizde, yaptığımız, ancak bazılarının bir kez bile katılmadığı festivallerimizi, geliştirerek devam ettireceğiz. Alanya’yı birlikte yöneteceğiz. Her zaman, benim önceliğim, sizin görüşleriniz olacak. Gayretimiz ülkemiz içindir, gayretimiz bölgemiz içindir, gayretimiz Büyük Alanya içindir”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.