Karakaya, iddialı konuştu

Karakaya, iddialı konuştu

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, “30 Mart akşamı, tüm ilçelerde dahil olmak üzere Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını alacağız” dedi.

MHP Genel Merkezinde düzenlenen Üretken Belediyecilik ve Ankara Toplantısı’nda konuşan Karakaya, 30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimleri çok önemsediklerini belirterek, “30 Mart akşamı, tüm ilçeler de dahil olmak üzere Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını alacağız. Oraya Mevlüt Karakaya değil, tüm bu salondakiler, tüm Ankaralılar oturmuş olacak” dedi.

Yerel seçimlere az bir zaman kaldığını ifade eden Karakaya, sayılı günlerin çabuk geçtiğini dile gelirdi. Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Karakaya, “Biz, burada aynı tarafı temsil ediyoruz. Toplantımız oy isteme toplantısı değil, harekete geçme toplantısıdır. Partimize gönül vermiş Ankara sevdalıları birer aday olacak, birer Mevlüt Karakaya olacak, girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayacak” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı SADİR DURMAZ da yerel seçimlerde parti olarak başarıya ulaşmak, en iyi neticeyi almak ve Türkiye’yi yerel yönetimlere tutunup yeni baştan onararak, huzurlu hale getirmenin asıl gayeleri olduğunu söyledi. Birinci amaçlarının yerel yönetimlerde en İyi sonucu almak ve millete hak ettiği ve beklediği hizmetleri sunmak olduğunu ifade eden Durmaz, şöyle devam etti: “2014 yılında yapılacak mahalli seçimler, yalnızca yerel yöneticilerin seçimi olmayacak, aynı zamanda ülkemizin siyasal gidişatını belirleyecek ve geleceğinin nasıl şekilleneceğine dair işaretler verecek seçimler olacaktır. Genelde iktidar olmanın yerelde iktidar olmaya bağlı olduğu gerçeği göz ardı edilmeden, etkin ve verimli bir seçim çalışmasının gerekliliği tartışmasız olup, partimizin yerel seçimlerde elde edeceği başarı ülkemizin ve milletimizin geleceği için büyük önem arz etmektedir.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.