Ali Uğur Akbaş’tan semt pazarı gezisi

ali-ugur-kMHP Çukurova İlçe Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş, yollarda kurulan semt pazarlarının Çukurova halkına yakışmadığını belirterek, seçilmeleri halinde ‘Her mahalleye Kapalı Semt Pazarı’ projesini derhal hayata geçireceklerini söyledi.

Akbaş, Pazar yerleri ve mahallelerde yaşanan otopark sorunu için ise, ”Yapacağımız semt pazarlarının altında 2 katlı otoparklarımız olacak. Böylece haftanın bir günü pazara gelenler, diğer günler ise mahalleli yararlanacak.”dedi.

MHP adayı Ali Uğur Akbaş, semt pazarı ve esnaf gezilerine bu kez de Güzelyalı Mahallesi Kapalı Semt Pazarı ile devam etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Akbaş, “Bizim her mahalleye 2 kat otoparkı olan modern semt pazarları sözümüz var. Bunu gerçekleştireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Artık ilçemizde sokak ortasına kurulan semt pazarları kalmayacak” diye konuştu.

PROJELERİMİZ ESNAFI RAHATLATACAK

Halkın desteğiyle 30 Mart’ta Başkan olacağına inandığını kaydeden Ali Uğur Akbaş, şöyle konuştu;

“Hazırladığımız projelerle sizleri hizmete doyuracağız. Esnafımızın sorunlarını yakından biliyorum. Projelerimizle hem esnafımızı rahatlatıp hem de ilçe ekonomisine hareketlilik kazandıracağız. Bizler halkımız için varız. Seçim kampanyalarımız süresince vatandaşımıza verdiğimiz her sözün arkasında olacağız. Yaptığımız planlama doğrultusunda mümkün olduğu kadar vatandaşlarımızla hep birlikte oluyoruz. Makam değil hizmet için varız. Belediyeyi hep birlikte yöneteceğiz.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.