Öztürk AKP’ye fena yüklendi!

12 mart ceyhan sim acilisi (1)Ceyhan’da MHP Seçim İletişim Merkezi açıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, iktidara yüklenerek, “Bunların yaptıklarından bir milletvekili olarak sokağa çıkmaya utanıyoruz, ama bunlar kürsülere çıkmaya utanmıyorlar” dedi.

Öztürk AKP’ye fena yüklendi!

ADANA- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ceyhan Seçim İletişim Merkezi açılışında konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, Hükümete yüklenerek,”Bunların çorap söküğünün ucunu elimize geçirdik. Bunları geldikleri gibi göndermek için Adana ilk sıradadır” dedi.

FIRSAT VERİRSEK GERİ GELİRLER
MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MDK Başkanı Fatin Özdemir, Adana Ülkü Ocakları Başkanı M. Ali Arslan’ın da hazır bulunduğu Ceyhan’ın Namık Kemal Mahallesinde Seçim İletişim Merkezi açılışı hayli coşkulu geçti. Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk, ortaya çıkan yolsuzluk ve rüşvet ilişkilerine rağmen siyasi iktidar yöneticilerinin ‘çok rahat’ olmalarına gönderme yaptı. Öztürk “Bunların yaptıklarından bir milletvekili olarak utanıyorum. Bu yüzden bir milletvekili olarak sokağa çıkamaya utanıyoruz ama onlar kürsülere çıkmaya utanmıyorlar. Yüzleri dahi kızarmıyor. Ama artık yeter. Ayakkabı kutlarını, kasaları ve ceplerini doldurdular. Bunlara bir daha izin verirsek kutuları, kasaları, cepleri boşaltıp geri gelirler; aman dikkat!” diye konuştu.

HALK TV BİLE “SÖZLÜ” DİYOR
Açılışta bir konuşma yapan Ceyhan Belediye Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü de, çıkmış oldukları uzun, meşakkatli ve zor yolun sonuna az bir zaman kaldığını ifade ederek, “Bugün kamuoyu yoklamalarında Adana Büyükşehir Belediyesi’nde iktidar belli olmuştur. CHP’ye yakın yayın yapan Halk TV’de bile benim en yakın rakibime yüzde 12 fark attığımı söylemişlerdir. Adaletten ayrılmadan, hak ve hukuk içinde huzur ve güvenle hizmet için sayılı günler kaldı. Ceyhan’a Büyükşehiri getireceğiz ve Ali Duru ile Ceyhan’da hizmet yoğunluğunu artırarak devam ettireceğiz” dedi.

ALİ DURU: GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ
MHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Duru da konuşmasında, “Allah’ın izniyle MHP olarak gümbür gümbür geliyoruz” mesajı verdi. Duru, projelerinden bir kısmını da anlatarak hem kendisine hem de Sözlü’ye destek istedi.

12 mart ceyhan sim acilisi

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.