Akbaş, 50 kişiye MHP rozeti taktı

akbas_50_kisiye_mhp_rozeti_taktiMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş, AKP ve CHP’den MHP’ye katılma kararı alan 50 kişiye rozet taktı.

Ali Uğur Akbaş, Belediye Evleri’nde yeni seçim bürosu açtı. Açılışta, AKP ve CHP’den MHP’ye geçme kararı alan 50 kişinin rozet takma töreni de düzenlendi.

Seçime sayılı günler kala partilerine katılma kararı veren kişilere teşekkür eden Akbaş, “Artık Çukurova’da değişim zamanı gelmiştir. İnşallah 30 Mart’tan sonra biz göreve geldiğimizde Çukurovalıların sorunları bitecek ve ilçemiz daha yaşanabilir bir hale gelecek. Hazırladığımız projelerle de ilçemiz kentin cazibe merkezi olacak. Özellikle Turizm alanındaki projelerimiz, Türkiye’de ses getirecek” dedi.

ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI
Ali Uğur Akbaş, Tüm Türkiye’de olduğu gibi Adana’da da MHP rüzgârının estiğini kaydetti. Çukurova’da birlik ve beraberlik zamanı olduğunu anlatan Akbaş şöyle konuştu;
“Daha önce başka siyasi partilerin çeşitli kademelerinde görev almış olan sizler, bugün bizimle aynı yolda yürümeye karar verdiniz. Hepimiz Çukurova’nın geleceği için bir aradayız. Seçimlere az bir zaman kaldı. Sizlerin de bize katılımlarınız gücümüzü daha da artırdı. Yapılan son anketlerde Adana’da her yerde önde görünüyoruz. Bunun da sandığa aynı şekilde yansıyacağına inancımız tam. Daha çok çalışarak bunu başaracağız. Hepimize bu katılımlar hayırlı olsun.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.