MHP’li Yılmaz: “Adana Akp’nin Gözünü Korkuttu”

mhp-li-yilmaz---adana-akp-nin-gozunu-korkuttuMhp Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Sarıçam İlçesinde Gültepe, Yeşiltepe Ve Yavuz Sultan Selim Mahallelerinde Mhp Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ’ın Mitinglerine Katıldı.

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, “Adana, AKP’nin gözünü öyle bir korkutmuş ki, 12 yıldır Adana’ya uğramayan, halkın halini sormayan AKP, 30 Mart 2014 günü yapılacak yerel seçimler öncesi bakanlarını gönderiyor” dedi.

Yılmaz, 30 Mart 2014 günü yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarına devam eden MHP Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Hüseyin Sözlü ve MHP’nin ilçe belediye başkan adaylarına desteğini sürdürüyor. Seyfettin Yılmaz, geçtiğimiz hafta da MHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Av. Bilal Uludağ’ın Gültepe, Yeşiltepe ve Yavuz Sultan Selim mahallelerinde yaptığı mitinglerine katıldı.

Geçtiğimiz hafta Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in Adana’ya gelmesi üzerine konuşan Yılmaz, Bakanlar Kurulu üyelerinin unuttukları Adana’ya 30 Mart yaklaşırken sık sık geldiğini söyledi. Yılmaz, “Adana, AKP’nin gözünü öyle bir korkutmuş ki, 12 yıldır Adana’ya uğramayan, halkın halini sormayan AKP, 30 Mart 2014 günü yapılacak yerel seçimler öncesi bakanlarını gönderiyor. Bu zamana kadar nerdeydiniz? Bu halk sizi, 2002’de nasıl iktidar yaptıysa; 30 Mart 2014’te de aynı halk MHP’yle, kendini iktidar yapacak” dedi.

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak’ın MHP lehine bağımsız adaylıktan çekilmesinden sonra MHP’nin Adana’da çıtayı iyice yükselttiğini ifade ederek, “Son anketler MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü’yü açık ara önde olduğuna işaret ediyor. Bu da; AKP’nin, Adana’ya ne kadar bakanını gönderirse göndersin, Adana’nın, 30 Mart’ta nasıl bir cevap vereceğini gösteriyor. Halk, Adana’da ‘MHP’ diyor; halk, Adana’da ‘Hüseyin Sözlü’ diyor” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.